180cm
?
Ne znam zašto sam mislio da si puno manja (165 cm)
Visoke cure su zakon. Mene već boli vrat zbog neprirodnog / nagnutog položaja da vidim ljude ispod sebe. To je tako kada si visok 189 cm, pa gledaš ljude s visoka.
Jos da se udostojim prestat pusit, bio bi gg.
Ako ti je gušt, čemu?
Mene godinama jebe visoki tlak. Nije baš kritičan (ne pijem nikakve tablete), ali imam nekad glavobolje i već su mi par puta doktori rekli da trebam smanjiti kavu, ali onda bih se davno objesio jer je miris kave jedino što mi ujutro daje volju da ustanem. (I orahovac.)
Makar, sve se može kad se hoće. Moj stari je dimio 3 kutije Larga dnevno (iliti 75 cigareta, jer kutija Larga ima 25) i samo je jedan dan stao. Nije bio bolestan, niti su mu doktori savjetovali, već je jednostavno (kako kaže) izgubio taj neki gušt i skužio da previše novaca baca na gluposti. Prošlo je već nekih 5-6 godina i ni cigarete nije zapalio.
Sad ja krenuo sa pisanjem eseja...
Ja ne gledam ljude s visoka hahah ali obicno se udaljim korak ako je netko bas mini. Npr moja najbolja prijateljica ima jedva 160, pa skupa izgledamo ko lolek i bolek.
Tako sam ja na godinu dana "pauzirala". Necu rec prestala jer ocito nisam.
Problem je sto osjetim na plucima polako, pogotovo dok trcim. Ko mini mjehurici koji pucketaju, a to mi se jadna pluca muce da absorbiraju zrak kroz polu zacepljene alveole. I plucni kapacitet mi se smanjio. To sam skuzila dok vjezbas pa reguliras disanje, zna mi se desit da mi se zamanta jer tjelo misli da sort of hiperventiliram.
Ne bih rekla gust, vise navika A i onako, malo glupo da pacjentima govoris kako bi trebali prestat pusit, a iz kute ti zvecka tabakera, pa te pogledaju i onako "mislio sam da su doktori pametni pa ne puse!" A ja onako "haha......neeee......*awkward smjesak*"
Hocu rec, u redu je dok je sve u nekim umjerenim dozama, ako se ne pretjeruje mogu proc godine dok se na tijelu ne vide posljedice
I ne zaje se sa tlakom ljudi, ne samo da vas moze bacit negdje, nego vam moze potpuno zeznut vid. Drzat to lijepo pod kontrolom.