Da kupujem novi mobitel rađe bih gledao da li ima Fast Charging nego Wireless Charging.
Gadgeti i razne napravice
Bilo je jace od mene.. dobro njuskalo ma uvijek iznenadi s nekom dobrom ponudom :* nije neka nauka.. Spojis u struju, debelog decka sparkiras na stol i stavis mob na njega. U sat i pol mi je napunio bat za 50%. Izlaz s adaptera je 750mA samo ne znam da li toliku struju daje mobitelu ili se nesto izgubi po putu.. Ugl. Nesto sporije nego klasicni punjac ali svakako je prakticno.
super fora
Neki dan pretraživao i filtrirao povoljne i one jeffine fotiće između inih i ovog mi je izbacio.
To je tako ružan fotić da bih ga hitil s guštom u vatru. užas, kao da je stiga iz neke bezvezne igrice za one najmlađe. Ovo žuto mi je ko kljun pajo patka.
Kak mogu uopće nekaj takvog napravit, šteta ipak resursa koji su ugrađeni u njega.
Jel on to počeo bojat zuzu u plavu boju?
nisam već neko vrijeme pc kontroler (logitech f710) provjeraval a zadnji put bilo je ok.
sada se počel gumeni materijal lijepiti i to ne volim. malo sam nauljio i ispolirao pa je sad bolje.
ta neka guma vremenski se počne raspadati jel se vama tak desi. imam još i logitechovu web sphere af kameru čije je postolje isto od te neke gumoplastike pa se ljepi svaki k na nju. nemrem više ni brisati prašinu a da ne ostanu mucice od krpe. inače sve je ok sa tehničke strane ali materijali su im za k.
- Uređivano
Uključim nakon dugo vremena nekorištenja externi HDD i želim nešto primenovati u mapi i ne mogu. Rekoh auć baterija se ipak brže ispraznila na novoj tipkovnici ne goli sam mislio. Stavim druge ali akumulatorske i ista stvar, tipkovnica ne šljaka. Pa rekoh pa kaj su i ove se već ispraznile od stajanja. Stavim onda nove obične i opet ništa. Već me pomalo panika ulovila da mi nije već tipkovnica krepala.
Onda restartam kompjuter misleć to će rješit problem ali niš. Stavim onda baterije akumulatorske iz bežićnog fiksnog telefona koje su garant pune i tipkovnica pak ne šljaka. Ajme meni, već sam smišljao u glavi kak da napišem tekst za jamstvo da mi priznaju.
Velim sebi ne odustajući idem isčupat usb antenu koja mi na stražnjoj ploći kompa pa opet ju stavit pa da tako rješim stvar ali prije tog idem da isključim vanjski HDD. Isključim njega i kliker mi odmah proradi da je tipkovnica prestala sa radom baš nekako kad sam uključio HDD. Isključim kao što rekoh vanjski HDD i tipkovnica ponovo radi, jebemu miša malenoga.
Kaj se desilo da su to dvoje u konfliktu, nemam pojma. Stavljam ponovo nazad duracellove baterije koje su došle sa tipkovnicom i napišem sad ovo sve. Eh baš čudno sve skup.
Bio sam u krivu za materijal kontrolera. Nije gumi plastika već čista plastika a samo malen dio bočne strane je guma da sprijeći proklizavanje iz ruku.
Pošto je to bilo sve onak ljepljivo i na dodir kao guma a zapravo slojevi masnoće od ruku i svega pomalo i to me malo čudi zato što ga rijetko koristim i dok sam igrao na kompu čistio bih ga alkoholom ali valjda od dugog stajanja se nakupilo toga.
Skužio sam da nije od gume po zadnjem poklopcu gdje su baterije koji ima na sebi diijelove površine koja se sjajila odnosno čista je bila pa sam se upital kak sad ovo a ostalo je guma a isti komad dijela.
Idem ja čistit sa alkoholom sve više i više a krpica crna kao od čađe i kako god krpicom prolazim po površini tako se ta masnoća razvlaći ali je je sve manje i manje.
Poslušal sam tvoj savjet pa sam neki dan malo wd-40 šiknul i trenutno nije pomoglo ali se možda masnoća ipak počela omekšavati.
Sad baš čistim taj kontroler i trebat će mi neko vrijeme i više tih suhih maramica koje su nekoć bile vlažne ali ishlapila vlažnost pa ih rabim kao suhe krpice za prebrisavanje sa alkoholom i bez plus još nove vlažne maramice.
Eto za kraj valja redovito čistit te gadgete najbolje običnim alkoholom i krpica. Gadgeti koji su često po rukama ili u prostoru gdje se puši gdje ima neke masnoće u kapljicama u zraku npr od kuhanja ak se ne uključi napa pa se prostre po čitavom stanu i sl. !!!
Da ne bi imal posel generalnog čišćenja ko ja sad.