bosscorelli Brijac moram napravit racun sa nekom fiktivnom adresom u turskoj/argentini ili je dovoljan VPN ?
Flipper Brijac evo izvoli Napraviš novi (u pravilu bi trebalo radit i na postojećem accountu ako nikad nisi iskoristio promo za Game Pass tipa 1€ za mjesec ili tri mjeseca, ali ono, bolje se ne zezat pa napravit novi acc jer to prolazi sigurno) MS/Xbox account na Germany regiji (radi 1€ promocije za Ultimate upgrade). Pomoću Bear Tunnel VPN-a (upališ VPN na Germany i regaš se na MS stranici). Na stranicama za prodaju keyeva zna biti akcija za 12 mjeseci Xbox Live Golda za Brazil/Tursku regiju. Kupiš to, prebaciš regiju na Brazil/Tursku u Bear Tunnelu i ulogiraš se na redeem.microsoft.com i redeemaš sva tri koda (samo pripazit ako ti ponude 12 mjeseci + još jedan promociju da odbiješ jer možeš imat max 36 mjeseci pa ako prihvatiš jedan extra nećeš moći redeemat zadnji kod) i time dobiješ 36 mjeseci golda. Izlogiraš se, prebaciš Bear Tunnel na Germany, upišeš na Google "Gold upgrade ultimate", otvoriš gore prvu stranicu, ulogiraš se i kupiš taj upgrade za 1€ (ja platio hr karticom iako je germany regija) i tjt, imaš tri godine game pass-a.
Fenix Flipper mislim da odnedavno vise ne prebacuju 1/1 na ultimate, nego samo 2/3 golda. Znaci, ako kupis 3 godine golda, dobijes 2 ultimatea. Tako sam citao nesto
moschus Novi Sale je Live! Vise od 1400 igara na solidnim popustima 😉 https://www.purexbox.com/news/2023/12/xbox-countdown-sale-2023-now-live-1400plus-deals-included
moschus Genesis I meni se cini da je dio recikliranje (npr. RE4 remake koji sam nedavno kupio za istu lovu) ali recimo ne sjecam se da je Alan Wake 2 bio do sada na popustu ili da su SW Jedi Survivor ili Hogwarts Legacy bili na 50%?
ikral Na marketplaceu uvijek ima dobrih dealova, nažalost imam One S pa radije igram na PS5. Odigralo se ipak dosta toga proteklih godina.
Genesis danas sam kupio key za Sekiro za Argentinski store i aktivirao preko vpna..riskirao 4€ al je sve uredno proslo…vrijeme je za shopping 😂