weky
Ne trljaj sol na ranu
Zadnje govno je ovo od sony televizije sto ce biti u kuci

Uf, već Sajkonauti 2 opravdavaju pretplatu.

Vec sutra The Ascent i Omno
Omno mi izgleda fenomenalno

Bome jebeno izgleda ... Onaj tip igre da kupiš novu konzolu od 4 i pol soma kune radi nje.

Tuhy
    U svakom slucaju izgleda recimo duplo bolje od tih posranih remastera za ps4 koje igras na ps5 konzoli

Tuhy
    Pa igra za ps4 koju igras na ps5

@Miro probaj Raji Ancient Epic vezano je uz Indijsku mitologiju i odlična je igra 😀

gusterko
      Proba demo na switchu nije me nesto dojmila bila

Maloprije bio dostupan na mall.hru 😆

Flippere nema mene sad trazu drugu zrtvu za prcanje a ti si prvi na spisku.

Nakon par dana druzenja sa konzolom jako san zadovoljan, ne cuje se a i puno manja je nego sto san mislija iskreno lipo mi izgleda a zapakirana je prvoklasno jos bolji unboxing nisan ima.

Kretanje kroz menije i brzina ulaska u igre je ipak malo sporija od PS5, isto tako menijevi su previse komplicirani. Kontroler od Sonya mi je bolji.

Ono sto se odma vidi da vise pozornosti daju igrama koje nisu za x konzolu, mali je pokrenuo Banjo K koji je za 360 i moran priznati da jako dobro izleda igra bolje nego neki remasteri a nije remasterana.

To mi je najbolje, imaju perfektni backward compatibility, neke igre se čak boostaju do 1080p ili 4k nativni.
      60 frejma.

U svakoj ide AF filter x16 automatski bez patcha.

Evo sad nakon jos malo duzeg druzenja sa konzolom ovo je moj zakljucak.
      Trenutno kad nema igri ako si ps4 gamer bolje je kupiti xbox x i gamepass nego ps5, ali ako si xbox one gamer bolje je kupiti ps5 i ps plus.

Gamepass je šou ali ako si gamer koji igra dosta toga onda si dosta toga i odigrao vec, na gamepassu je tona vrhunskih indijanaca koje sam ja recimo odigra na ps platformi ali isto tako sad san imao mogucnost provati dosta indijanaca koje sam mislio kupiti ali san pretpostavljao da mi se nece sviditi i bio sam u pravu ali kako nema igri njih bi uzeo na ps5 i bacio lovu.
      Mislin da san u ovih par dana uštedio preko 1000kn igri koje bi uzeo na ps5 i nebi odigrao jer mi se nebi svidilo.

Evo sad san lagano u ciscenju gluparija i mislin da cu doci do nekih 20 igri koje su top plus sve ovo sto stize u buducnosti na game pass me jako zanima.
      Girsi, Halo, Ascent, Ori, Forza, Flight, Medium, Octopath, Cris, Man of Madean, Falconeer, Quantum, Streets of Rage blizimo se uživanciji.

Evo vam preporuke indijanaca koje san nazalost vec odigra
      Children of Morta
      Dead Cells
      My Time at Portia
      Spiritfarer
      Ovo vam je pod obavezno.

Evo konacno se pijavio Xbox series x po nekoj normalnijoj centi (520€).
      Ja sedim na plazi, suncam se...I sve me svrbi da ga maknem....bolje da skocim u more.