Je, tko god ima Ultimate Edition, dobit će ovo free. 🙂

@virty

solidmerlin Ma sve to treba aktivirati. Sigurno ide nešto i devovima ili im zasluženo dižemo statistiku.😃

5 dana kasnije
21 dana kasnije
  • Uređivano

Limited edition Xbox kontroler Beavis and Butt-Head

virty

Mislio sam da neću gori kontroler od onog PS5 Fortnite vidjeti ali eto, živiš i učiš Ha-Ha-Ha

7 dana kasnije
    • Uređivano

prayer Vidio jučer. Sve opraštam svetom Filetu jer je kencelo Kođiminu igricu. 😃

20 dana kasnije
    • Uređivano

New Xbox wireless controller celebrating Rare's 40th Anniversary

• prayer

•  
        •  
        •  

virty

Sad je pitanje hoće li i njega otkazati 😂

Ali šalu na stranu 8bitdo radi možda najbolje kontrolere za taj cijenovni rang. D-pad nema konkurencije općenito a punjivi dock i Wireless dongle je samo plus. Topla preporuka!

Meni je skroz zanimljiv 🙂

virty uzel bi možda ali na Amazonu piše da ovaj proizvod ne dostavljaju u HR 🙁

13 dana kasnije

Xbox Series X|S gets 37 new games and updates from Gamescom ONL 2025 -> LINK

6 dana kasnije

Ima još ko problema sa log in?

Mene je na najednom tražilo da se ulogiram, ali mi ne prizna 100% točnu šifru.

Kad idem na oporavak, piše da trenutno imaju poteškoća - da bi Xbox pokazivao sve sustave online…

• montoya

•  
            •  
            •  
          • Uređivano

virty ja cijeli dan nisam uspel vratiti account…

Izgleda da ga je ujutro neko haknul, a jednostavno nemrem doći do razgovora sa živim agentom.

Ujutro sam redeemal nove Gearse, prihvatilo odma i onda log out - koji eto traje.

Tek sam sad uspel vratiti account, nakon sati pokušaja! 😕

M$ nema chat podršku s ljudima, barem ju ja nisam uspel dobiti.

Jučer i danas ujutro bacalo error na moj drugi, recovery mail - inače moj glavni gmail.

I oko 11h je jednom prošlo, na mail došel sigurnosni kod i postavil novi password.

Loše iskustvo, taman sam mislil početi slikati konzolu za njušku…

9 dana kasnije

virty kakve su sve badass edicije imali, ti i nisu nekaj posebno…