master_x Torgue Pod četvrtom se smatra prequel,Gears of War Judgment (na kojoj nije radio Epic nego People Can Fly-Bulletstorm,Outriders) A ovaj Gears of War 4 ne treba nikakav remaster,budući da je igra stara 5 god.i ima 4k/60 fps patch za XBX i Series X/S.
pravednik Jedinica je također dobila Ultimate izdanje tj. remaster za Xbox i PC. Ostaje dvojka, trojka i Judgment koji su izašli samo na X360.
master_x Još jedna sramotna ponuda Games with Gold igara za veljaču.Zadnjih 4 mjeseci,jedan gori od drugih. Najbolje da to ukinu i ostave gamepass.
master_x Heat Postoji.Isto kao za PS Plus.Samo što M$ više nezna koje igre stavit pod Gold.Gamepass je zlatno tele za njih sada.
Prika Ja jos uvijek razmisljam da ga kupim...a kad ga kupim ne znam sto bi s njim...ubijaju me u pojam game pass live gold turska brazil online i ostala sranja...
bosscorelli Prika Kakvo ubijanje u pojam , kupis jednom u tri godine i pratis upute koje su tu napisane gore.
master_x Flipper Čekam da vidim jel če na išta izgledat taj Shreders,zasad izgleda jadno.Čak nema niti tragova koji ostaju sa snowboardom.Fali neka SSX igra.STEEP je bio dobar al samo je jedan SSX.
ikral Skinuo Guardians of the Galaxy, F1 2021 će se isto skinuti. Probao na PS4 i čini se odlična. Valjalo bi Series X piknuti, ili barem S.
darkfenix Evo ga, nova boja kontrolera, jeeee..🤣 Kad ce igre koje cu igrat s njima MS?! https://youtube.com/shorts/LggfEWBaP40?feature=share