I Xbox je izbacio uvid u godisnju aktivnost

Resi 4 apsolutni pobjednik kod mene!

1 / 3

ove godine samo 28h na xboxu 🙁

U strahu da ne budem nazvan Xbox dečkićem, ove godine 0 sati na Xbox-u 🥲

Nemojte me napadati, to me uzbuđuje.

Ja san mislija da iman i vise sati

Genesis I meni se cini da je dio recikliranje (npr. RE4 remake koji sam nedavno kupio za istu lovu) ali recimo ne sjecam se da je Alan Wake 2 bio do sada na popustu ili da su SW Jedi Survivor ili Hogwarts Legacy bili na 50%?

Na marketplaceu uvijek ima dobrih dealova, nažalost imam One S pa radije igram na PS5. Odigralo se ipak dosta toga proteklih godina.

danas sam kupio key za Sekiro za Argentinski store i aktivirao preko vpna..riskirao 4€ al je sve uredno proslo…vrijeme je za shopping 😂

Kolki je rizik da tak kupim key za drugo trziste , vpn aktiviram , jel microsoft cesto dijeli banove za to ?

Ne, nije ih briga kao ni Sony, bitno da se kupuje.

bosscorelli lik koji mi o tome pricao na FB kaze da stalno tako radi, frend iz bosne mi takodjer potvrdio da njegov brat tako radi vec godinu dana i on je mislio da ja znam da mozes tako kupovat igre.

Ovo je svakako puno bolje rijesenje nego sto ima PS

Jeli imate koji vpn za egipat

Trenutno koristim urban vpn, besplatan je i pokriva klasicne zemlje, Argentina, Brazil i Turska ali evo ima jebenih ponuda iz Egipta ali neznan koji free vpn koristiti pa ako znate javljajte.

I da gamivo je top sve radi savrseno nikad problema