moschus e kad bi jos jos koju ideju ukrali, npr.onu kako se dobre igre rade,hjoooj..

Ako će se ovdje podjebavati konzolaškim ratovima, komotno se može napustiti temu. Svojevoljno, naravno. 🙂

Fico
    Trenutno se nigdi nemogu voditi konzolaski ratovi jer niti jedna konzola nema igre. Imena imaju igre nemaju

Miro upravo tako! Ova generacija je bas losa, konzole su vani vec 2godine a igre dolaze na kapaljku :/

Nevjerojatna suša i mrtvilo u oba tabora. Gaming postao dosadan. Toliko da moraš igrati Far Cry 6.

Mislim da se brzo zaboravi kako je prije bilo , po meni je ovo bolji izbor igri nego u prvoj godini ps4 ili 3 . Pogotovo sta se tice Sony exluziva , multiplat igre su zakazale malo ovaj put

Flipper Onda je stvarno kriza kad moraš igrati Far Cry 6.
        Baš mi te žao.

@Fenix
        U zadnji par dana,veliki problemi za vlasnike Xbox konzola.Opet se postavlja pitanje "vlasništva"kupljenih digitalnih igara a i onih na disku.Kad konzola nema pristup Online,nema niti igranja igara,bilo kupljenih digitalno a još manje preko servisa.
        M$ je očito dobro uvalio drastični DRM.
        Problem je šta gotovo sve igre traže Online provjeru,to je gotovo ono šta su htjeli uvaliti za Xbox One 2013.god a sad su to uspjeli potiho.
        Treba to pod hitno mjenjat jer ne pomaže niti postavljanje konzole na Home pod account niti Offline.
        https://www.videogameschronicle.com/news/xboxs-online-drm-under-fire-as-some-users-left-unable-to-play-games-for-4th-day/

darkfenix E, onda si previše izbirljiv, igara ima u izobilju. Možda, kao i ja, postaješ staro čangrizalo pa ti ništa više ne paše? Vjeruj mi, nije u Xboxu problem, u nama je. Od valjda 200 igara koje imam na svim konzolama, jedino GT7 odvozim svaki dan i to je to.

ikral To za starocangrizalo mozes u svoje ime govorit,lol..u meni nije problem sigurno. Sta ja to imam igrat trenutno na Xbox, a da nemam na PSu..Ori i eventualno Halo/Gearse. Nintendo mi recimo ima daleko vise za ponudit nego Xbox.

6 dana kasnije

ako neko zeli konzolu bez igri u instara u splitu ima jedan XSX 5200 ✌️

Na gamershopu je 4500 uredno, uvjek na stanju. Vjerojatno ima i na xbox poljska/njemacka svako malo po normalnoj cjeni

buz Mislio sam prvenstveno da nije u bundelu prodaja , al kad malo bolje razmislim kako napravit bundel bez igru 🤦‍♂️ Sry moja greska