Ako se ps5 prodavao i po 7000kn sinoc nakon konferencije mislin da box sa 3 godine gamepassa sad ide i do 10000kn🤣🤣🤣

Mislin ja da je i jedna i druga konzola dosla 2 godine ranije u prodaju nego sto je tribala.

buz Kako mi se čini, neću ništa uzimati ove generacije ili barem do pred kraj. GT dolazi na PS4 i meni dosta. I previše.

4 dana kasnije

veceras izmedju 19:00-19:15 bit ce xbox series x dostupan na njemackom ms store-u. tko nije kupio mozda je dobra prilika sada.

14 dana kasnije

Dolby Vision stigao na Xboxove:

Summary:

Gaming in Dolby Vision launches today on Xbox Series X|S. More than 100 next-gen HDR titles optimized for Series X|S are available now or coming soon in Dolby Vision.

In addition, thousands of classic HDR10 and Auto HDR games will benefit from improved picture quality through new Dolby Vision enhancement on Xbox Series X|S

Xbox Series X|S are the first game consoles to support gaming in Dolby Vision and Dolby Atmos, which enhance gameplay with both full-spectrum visuals and immersive audio.

Dolby Vision is compatible with next-generation features available on Xbox Series X|S such as DirectX Raytracing, Automatic low-latency mode (ALLM), Variable Refresh Rate (VRR), and up to 120FPS.

Sony svira kurcu dok zelena ekipa radi posao.

Follow up prikladnih proizvođača TV-a koji nude podršku za DV:

Stvarno šteta što nema osvrta na TCL i Hisense modele, makar Vincentu ne bili dostupni HDMI 2.1 modeli (stariji imaju podršku za DV). Živo me zanima i hoće li na kraju i Sony pljunuti lovu Dolbyju za podršku DV i Atmosa, nije da je podrška za ove tehnologije ekskluzivna. Opet, Sonyju je problematično ponuditi i VRR, baš djeluje kao da je konzola softverski u pogledu podrške u debeloj beti. Baš im i ne služi na čast.

Bas me zanima hoće li ikad reći koji je razlog zašto nema VRR-a tak dugo.

Tzereen Možda i ne kažu javnosti, ali podrška bi morala stići u prosincu, u isto vrijeme bi trebala biti dostupna i na odabranim Bravia TV-ima, pa izgleda da tempiraju da to bude u isto vrijeme...navodno je ovo razlog:

HDMI is gonna be updating their specs for CEC (consumer electronics control). The CEC link is gonna be changing, and so is the eARC. Sony's engineers are gonna wait for that, so that there is one firmware update."

Ja sam još davno pročitao da HDMI forum nije skroz finalizirao specke za HDMI 2.1. zato i toliki problemi da svime. Od receivera, preko čipova, do televizora.

Ko god je radio D pad na novom SeX joysticku treba ga streljat, pa to klikče gore nego pisaca masina jbt uzas

DarkPunisher
      Elite je još glasniji, no L i R tipke su gotovo nečujne. Zašto je to tako, nitko ne zna 😃 Iznimno iritantno kada navečer želiš igrat bez da probudiš cijelu ulicu bjesomučnim nabijanjem po tipkama 😃 😃 😃

Još uvijek to nije ništa usporedivo u odnosu na DualSense i adaptivne trigere, čujem ih s headsetom na glavi.

mjesec kasnije

maverick
        Jel si upecao ti to konačno XSX? 😉
        Vidjeh te online nakon dugo vremena.

Daj šiknite vi gamertagove, treba mi domaca ekipa 🙂
        Moj je urizen94