Fable, Beyond Good And Evil 2, Project Gotham Racing (gotovo nemoguce), Ninja Gaiden, Splinter Cell, naravno Halo (sto i nije iznenadjenje) i pokoji novi IP

ELDEN RING DAJ BOZE

Fenix ti i Xbox? Lažeš ko predizborne ankete.

Priča o nekom Fableu, a jedina bajka ovdje je da će on pustiti Factorio.

PGR bi bio naaajs, ali ono, old school PGR. Naravno da ništa od toga, tu je Forza Horizon i Motorsport i to je ok. Splinter Cell? Da, ali u najboljoj maniri prva tri dijela, čak možda Remake prva tri! Fable je dobar, Conker bi bio ok, Ninja Gaiden je nešto bez čega mogu... Uglavnom, ima MS svojih franšiza, samo je pitanje imaju li volje i interesa oživjeti ih.

Ja baš jedva čekam vidjeti što će prikazati. Ovo jednostavno ne smiju zajebat. Kupili su hrpu first party studija koji će tek pokazati što znaju i mogu. Halo Infinite mora biti showcase za Xbox Series X, a očekujem da će i Fable novi biti bombon. Stvarno jedva čekam. Eto, ako @Fenix kupi SeX nadam se da će posuditi mi malo konzolu ili će mi redakcija kupiti konzolu. @foggy hvala.

Ja se bome veselim također. Osim Forzi koje će se standardno uzimati, volio bih i Fable. Conker bi bio mega.

18 dana kasnije

Znači ovaj lik me još jedini valjda u Xboxu podsjeća na Mattrickove dane. Čovjeka se moraju riješit što prije jer samo pizdarije piše i izjavljuje, a marketing im je totalno u kurcu.

Koji su to JRPG-ovi i koje su to nove igre MS studija? Stvarno jesu predstavili svoja dva 2 nova IP-a, ali obećavali su prikaz najraznovrsnije postave igara u povijesti konzola, a dobili smo prikaz slabiji od neke loše E3 konfe.

viper89

Nije ti ni ovo daleko

Koje su ono igre 30 fps-a na XSX-u? Vostalom, i sadašnja generacija isto podržava 60hz output na TV-u. Iduća bude 120hz na TV-u.

Išao sam jučer pisat tekst da pokušam objasnit sve moguće PR pojmove koje koristi MS, pa sam na kraju napravio infografiku gdje sam pokušao to sve skupa pojednostavnit. Nažalost nije se proširilo na Twitteru 😀

EDIT: Ignorirajte caption, ja išao pokazat koliko pojmova su nabacali, a filip je to pretvorio u reklamu za game pass 😃

Uglavnom, poanta koju možda nisam uspio prikazat, a na tragu moje kolumne ovdje je da su baš zakomplicirali situaciju s gledišta razvoja igara. MS studiji imaju 3 svoje konzole za koje moraju posebno optimizirati igre + jedna dodatna Xbox Series S koju će kad tad izdat. Dodatno tu su sve moguće komponente na PC-jevima, a moraš pazit i na streamanje te prilagođavanje igara (UI) mobitelima.

Totalno će ubiti smisao konzola. Ali sigurno će im se isplatiti, samo nikako ne očekujem kvalitetne igre od njihovih studija. Vjerojatno će se okrenuti štancanju.

A lajkao nam objavu Daniel Ahmad. :/ I nismo uspjeli. Probaj sad opet puknut.

https://www.forbes.com/sites/paultassi/2020/07/25/a-halo-infinite-delay-may-do-more-good-than-harm-for-microsoft/

“Halo Infinite has not been delayed, constantly married to this console release. That would seem somewhat odd even in a normal year, but obviously we have the extreme complicating factor of the COVID lockdown and everyone working from home which makes game development much more difficult and delays much more likely. And yet, Halo remains fixed, despite the fact that I think delaying the game and citing COVID would be accepted by fans as a reasonable excuse. And it is perfectly reasonable!

My concern is that Microsoft will ask too much of 343 here, not giving them any wiggle room on the date, and they end up pushing out something that simply isn’t ready. I already had this concern to some degree before this showcase, but now it seems like a more pressing issue, “early build” or not.”

mjesec kasnije
      Fenix je promijenio naslov Xbox Series X .

Znači 499 dolara i izlazi 10.11.

odlicna cjena i taman malo prije sajberpanka. do tada haklati Ryū ga Gotoku 7. premda ce mozda sajber morati pricekti jerbo ce sedmica biti najduza igra u serijalu pa tako treba racunati sa nekih 50ak sati sigrancije.

5 dana kasnije

Stvarno je sexy, Posebno Series X.