4 mjeseci kasnije
Fenix je promijenio naslov Xbox Series X.

Trebalo je biti jednostavno od početka s akronimom Xbox SeX i to je to. Lako pamtljivo, poznato i prihvaćeno. Nikakve konfuzije s prvim modelom iz 2001. ne bi bilo. Ovako su opet ispali bezidejni i generički. Ali tko zna, možda opet odluče mijenjati ime do izlaska.

Lol, živo me zanima kako će to izgledati kada roditelj dođe u trgovinu kupiti “Xbox”, a ono vani jedno 5 modela. S druge strane, bit će Playstation 5. Na početku vjerojatno samo 1 model.

16 dana kasnije

Najtoplije se nadam da će odmah biti ponuđen i bolji model. Novi Xbox uzimam day one i volio bih imati jaču verziju. Iako uglavnom na Xboxu igram samo Forzu, taj serijal je i više nego dovoljno dobar razlog za kupovinu Xboxa.

Sorcerer je promijenio naslov Xbox Series X (Xbox SeX).

Phil Spencer stavio novu profilnu na Twitter. Xbox Series X chip (SoC). 8K...what? Isto je bilo s Xbox One X konzolom, a znamo da ona može (ne sve) igre pokretati u nativnoj 4K rezoluciji. Ovdje mi se 8K ipak čini kao gimmick. I to je Spencer stavio par sati prije AMD-ove CES konferencije. Očekuje se da će AMD tamo otkriti nove Xbox Series X detalje. Možda neke vezane i za PS5.

Možda da podrže 16K prvo, pa tek nakon toga razmisle ima li kakva igra zapravo da daju ljudima.

6 mjeseci kasnije

Fable, Beyond Good And Evil 2, Project Gotham Racing (gotovo nemoguce), Ninja Gaiden, Splinter Cell, naravno Halo (sto i nije iznenadjenje) i pokoji novi IP

ELDEN RING DAJ BOZE

Fenix ti i Xbox? Lažeš ko predizborne ankete.

Priča o nekom Fableu, a jedina bajka ovdje je da će on pustiti Factorio.

PGR bi bio naaajs, ali ono, old school PGR. Naravno da ništa od toga, tu je Forza Horizon i Motorsport i to je ok. Splinter Cell? Da, ali u najboljoj maniri prva tri dijela, čak možda Remake prva tri! Fable je dobar, Conker bi bio ok, Ninja Gaiden je nešto bez čega mogu... Uglavnom, ima MS svojih franšiza, samo je pitanje imaju li volje i interesa oživjeti ih.

Ja baš jedva čekam vidjeti što će prikazati. Ovo jednostavno ne smiju zajebat. Kupili su hrpu first party studija koji će tek pokazati što znaju i mogu. Halo Infinite mora biti showcase za Xbox Series X, a očekujem da će i Fable novi biti bombon. Stvarno jedva čekam. Eto, ako @Fenix kupi SeX nadam se da će posuditi mi malo konzolu ili će mi redakcija kupiti konzolu. @foggy hvala.

Ja se bome veselim također. Osim Forzi koje će se standardno uzimati, volio bih i Fable. Conker bi bio mega.

18 dana kasnije

Znači ovaj lik me još jedini valjda u Xboxu podsjeća na Mattrickove dane. Čovjeka se moraju riješit što prije jer samo pizdarije piše i izjavljuje, a marketing im je totalno u kurcu.

Koji su to JRPG-ovi i koje su to nove igre MS studija? Stvarno jesu predstavili svoja dva 2 nova IP-a, ali obećavali su prikaz najraznovrsnije postave igara u povijesti konzola, a dobili smo prikaz slabiji od neke loše E3 konfe.

viper89

Nije ti ni ovo daleko

Koje su ono igre 30 fps-a na XSX-u? Vostalom, i sadašnja generacija isto podržava 60hz output na TV-u. Iduća bude 120hz na TV-u.