Koliko shvaćam ovu regrutaciju, fora je naći NPC-ove s posebnim perkovima i kroz igru polako izgraditi tim pa si za svaku misiju uzmeš perkove koje trebaš. Istina je da je za promjenu lika potrebno odraditi loading ekran, no kada se igra instalira na brzi disk kakvi će biti u novim konzolama, taj loading traje max 2-3 sekunde i lik je na identičnom mjestu gdje si bio s prethodnim protagonistom (nije kao u GTA da te baci na suprotni kraj mape).
Mislim da su imali nekolicinu voice actora pa su valjda spajali glas po nekim parametrima (iako prema komentarima ovdje, ne baš uvijek najbolje 😃). Al' fora koncept, iako ništa revolucionarno. Skeniraš random NPC-a, vidiš kakve perkove ima, pokreneš proces recruitmenta, odradiš misiju te imaš novog lika za igranje.
Slažem se fensijem da je igra smiješno lagana, posebice ove misije gdje trebaš nešto hakirati i preuzeti. Uzmeš drona i odradiš to iz daljine bez ikakvih problema. Filler content kojeg vjerojatno ima na kile. Vožnja je arkada na 1000%, no nisam tu očekivao ne znam kakve simulacije.
Performanse PC verzije su... baš koma. Kužim da je ovo rađeno za next-gen hardware, no živo me zanima kako će raditi Cyberpunk sa sličnom skalom i techom koji još k tome ima kudikamo vertikalnije levele. Ako će to biti glatkih 60+ FPS-a budući da preporučena konfa traži GTX 1060, Ubisoft neka si naruči šleper pepela i pokopa se ispod njega.