@pravednik gotov je wd legion na 100% i ovaj mrtvi trofej. Iskreno koristio sam cloud save nakon svake misije jer nisam se htio zejebavat sa permadeathom i regrutirat okolo, iako sam umro samo 2 puta gdje igra ne dopusta da umres i to glupavo na combat misiji Malik Dossier jer nisam vidio nevidljivog shotgunnera koji konstanto spammaju camo gadget i Into the Void misija mojom greskom. Daleko najteza misija je London Protectors odnosno boss borba protiv Nigela tu sam naucio patterne i sreca ta borba i da umres mozes je ponovit cak i na resistance modu, dakle tri zadnje misije perma je off. Sa dobrom pripremom i bez Aidena i cloud savea bih dao 8/10 ili 9/10 zavisi kako se nosis sa stresom, taj sam faktor otklonio cloud saveom. Uploadam video za Nigel Boss fight patterne, prva dva wavea su ti mojom quick metodom sigurna, treci e jbg tu je improvizacija jer je jako tezak. I uploadao sam zadnju misiju od Kelley Clan jer je tu perma on a sjebana je.
Ovako sam isao, na pocetku sam odma regrutirao zenku sa MP5 i potom te trazi misija kad upadas u Albion da regrutiras Albion guard koji nosi heavy weapon on je must have. Spider level 3, turreti lvl 2 je dosta i dronovi riot i CT level 2 isto dosta, bitno da ih mozes highjack. Znaci skupljas tech pointse, upgreadeas to uz misije i mozes prvi desetak misija bez combata i problema sa spiderom. On stvarno prokleto puno pomaze i strpljenja imat. Na resistancu te detektiraju brzo, spammaju gadgete, ubiju te relativno brzo ako krivi potez napravis, svi su skoro heavyi i tesko mi je bilo pobjec od heat level 1 kako su dosadni kamoli oni vise.
Sad far cry 5 na infamous.