doktor1
Ja nisam želio ići over the top s reakcijom, da me ne bi netko krivo pogledao, ali stvarno izgleda odlično. I tu govorimo o prvogeneracijskoj cross-gen igri. Za 500 eura, stvarno dobiješ deal desetljeća trenutno za jednu i drugu konzolu.
Ray tracing i 4K...pa ekipa prije godinu-dvije nije vjerovala u takvu mogućnost na konzoli, a sada je to stvarnost. Prve mainstream mašine koje podržavaju 4K i Ray tracing gaming po takvoj cijeni. No brainer.
I mislim da će trebat dobra međusobna konkurencija AMD/Nvidia da cijene grafičkih dođu na "pristojnu" razinu
Mislim da trenutne next gen konzole pokazuju da Nvidia i AMD trebaju debelo popustiti sa svojim cijenama. Mislim da su se i neki hardcore PC igrači zamislili kada su vidjeli kako Legion izgleda gore. Jedva čekam vidjeti Cyberpunk u pravoj, optimiziranoj verziji za PS5/XSX.
Ne bi me čudilo s obzirom na trenutnu cijenu novih GPU-a i njihov kronični nedostatak zbog lošeg planiranja i prerane objave, da porcija PC igrača kupi jednu od konzola. Pogotovo sada kada nude i razne modove poput 1440p/60 ili dinamični 4K i 60 ili ako žele full blown verzije na nativnim rezolucijama i napucanom grafom.