Zero Ne očekujem ništa bolje s vremenom.
Negativniji si od mojeg nalaza na covid19 jebote zivot.
Zero ajmo reći da to izgledom donekle i opravdavaju
Apsolutno ne. Ako gledamo WatchDogs Legion, stavim na ultra stavim na very high i high igra izgleda 3% bolje na 1080p a razlika u fpsu je dupla. Ne opravdavaju nikako. Kad stavim RayTracing igra izgleda jebeno. ali stvarno jebeno. I to je čitav čar, da bez refleksija ova igra izgleda praktički isto sa malim razmacima u kvaliteti naspram resursa koji igra traži.
Fizika im je katastrofa @Fico moze potvrdit, streamao sam njemu i hrvoju malo.
Layout mape je kopiram od syndicatea a zgrade i lokacije su jebeni copypaste unutarnjeg layouta.
AI je blagoretardiran. Jedino što u toj igri valjda je napucavanje koji je DOSLOVNO kopija Divisiona 2.
Čak i uniformirano osoblje koje kao moze ulazit u zgrade ima problem zato što te neprijatelji skuže samo 20% sporije. Doslovno nema potrebe uopće koristit osoblje koje nema dobro oružje ili dobar skill jer se gimpaš radi ničega. Igra im je jebeni mess. Možda za 6 mjeseci dok ju optimiziraju i dodaju sadržaj koji zaslužujemo bude dobra igra. Da ne pričamo kako imaju NAJRETARDIRANIJI način instalacije dodatnog sadržaja. Ako klikneš na 1 jezik i tokom instalacije scrolas na drugi jezik INSTANT ti stavlja taj jezik u Queue i nemozes ga više maknuti. Doslovno je nemouće obrisati dodatan jezik jer će ga igra sama opet skinuti. Jedini način kako obrisati ekstra jezik jest doslovno uninstall i reinstall igre (što sam i napravio sinoć jer mi je skinuo 15 giga ekstra francuskog i njemačkog). Znači ubisoft koliko god dobar u nekim aspektima saka kurac tako teško da to BOG ISUS ne može objasniti.
I da, svaka osoba u igri priča ovako, plus dodaj najkrinđ naglasak. Znači zamisli ovu žensku a naglasak joj s Jamajke, ali malo nabrijan.
Srećom znam talijanski, igram sa talijanskim u pozadini koji je 100 puta bolji i ugodniji za slušati. Doslovno je engleski najlošiji jezik u ovoj igri ako nisi negative IQ lik iz Londona koji je totalno Gassd for bashin headz. Bangin!