Igram demo na pc u pauzama od the witcher 3. Baš mi se sviđa demo. Grafika je bolja, modeli igrača(osim vreća od dresova), sve je nekako lijepše... Gameplay mi je baš dobar, ima dosta novih animacija i nakon dosta vremena uživam u igranju nogometa. E, sad kako volim igrati karijeru pitanje je kakve su promjene u master ligi jer do sada mi se nikako nije svidjela. Fifa je tu avion naspram pesa uz sve te stadione od Engleske i Španjolske lige. Nažalost, fifu nakon nekog vremena prestanem igrati jer mi taj gameplay nikako ne leži. Na 17 sam čini mi se baš uživao na fifi jer sam nekako sa sliderima to podesio kako meni paše. Da je nekako ubaciti ovaj gameplay u karijeru od fife, uh to bi bilo zakon:)
Ne volim baš Barcelonu, ali kad igraš sa njom to je baš taj osjećaj da je Barca dok na fifi mi je jako slabo. Inače, kupio i pes 19 i fifu 19 i nikad brže nisam odustao od igranja pa možda ocjena više za ovaj demo zbog te želje za nogometom. Uglavnom, sviđa mi se:) Eto to je moje skromno mišljenje o pes 20 demo.