Amo
Što vam je uljepšalo dan?
To u navijačkim majicama šetate?
Postoje druge ovih dana?
Odlazak na GO do početka siječnja. Hedonizam stavljam na prvo mjesto i tjt.
Krenuo godišnji, dva tjedna bez alarma ujutro
Godisnji pocinje…. i kak radim u skoli, bas neka nastavnica ali iz druge škole uzela god of war koji sam prodavao i ostavila 50 kn vise uz rijeci Sretan Bozic. Jako me razveselila gesta, iako ce mi ovaj Bozic biti najtezi do sad.
Nije proslo ni mjesec dana od kako sam izgubio meni jednu od najvaznih osoba u zivotu, ako ne i najvažnija. Majka, samohrana majka. Jedna predivna zena koja je posvetila svoj zivot za svoju djecu i boli…. jako boli….
Hvala FFA zajednici, jer i u mojim najtezi trenutci a sam znao visit po forumu jel mi je odvracalo misli i znam da nisam clan koji cesto posta ali tu sam od samih pocetak i imam dozivljaj ko da vas znam uzivo.
Sorry kaj sam vas zbedirao na badnjak.
danko-b joj, zao mi je stari. Ja sam prije 3 godine u par dana ostao bez tate i posla. Činilo se da se srušio cijeli svijet. Znam da je teško, jako teško, ali vjeruj mi na riječ da ćeš uvijek nositi u sebi predivnu uspomenu na majku i bit će ti često kao da nije otišla. Znam da je to sad teško za povjerovati, ali je tako. I bit će lakše nakon nekog vremena. Nikad isto, ali lakše. A možeš biti samo sretan i ponosan sto si imao takvu majku. Sjeti se svega lijepoga i bit će lakše.
Drži se, znam da nije lako, ali nastavi širiti dobrotu i vrijednosti života kao sto je to tvoja majka očito radila. Zato si ti tu i glavu gore. Sam nikad nisi.
Dan su mi uljepsale mnoge stvari, krenimo redom. Pokloni za najmlade spremni, kolaci spremni, svi smo zdravi, godisnji mi polako puni baterije, novi PC spreman, nakon jucerasnjeg testa izgleda da je forma u usponu i opcenito se osjecam jako dobro, fizicki i psihicki
Nerad
Rakija
- Uređivano
danko-b Drži se stari. Meni je ovo drugi Božić bez mame. Bit će ti lakše s vremenom, ali nikad to neće biti to. Nemam ti ništa pametnije od toga za reći.
Naletio sam još prije na dobar citat, bio je čak i u CoD MW: "Keep your mother in you heart, not in your head.". Mene uvijek uspije trgnuti kad se sjetim te rečenice, jer od razmišljanja o tome ti može biti samo gore, a nećeš ništa promijeniti.
Ma nikad više nije isto, praznina ostaje zauvijek…jedino što se mijenja vremenom da se malo rjeđe sjetiš. To je tak većini i nema tu pomoći. A ovi dani te još više prisjete na te sretne zajedničke trenutke, na djetinjstvo itd. Jebiga, nema tu neke utjehe, živiš sa time jer tak niš drugo ni ne možeš. Mene tješi kaj se više ne pati i siguran sam da mu niš ne fali, bilo čega iza ili ne. Niš nam nije falilo ni prije rođenja.
Da, istina je da bude malo lakse s vremenom ali nikad bol u potpunosti ne prodje. Moj otac je umro prije vise od 14 godina navrsio je samo 48 godina, kad se sjetim mi i dalje bude tesko. Sve bi dao samo da dodje na tren da se zagrlimo i upozna moju zenu i svog unuka.