Brijac Kakav loš odabir glumaca. Za Geralta mi odmah nije dobro sjelo je mi ne paše faca Henry-a u takvoj ulozi, a sad tek vidim tko bi trebao biti Yennefer.. wtf, a ni Ciri nije ništa bolje odabrana.
Tuhy Meni, naprotiv, sve više odgovaraju, pogotovo Cavill kao Geralt.Ne mora bit preslika igre da bi bilo dobro, pogotovo ako će gluma i karakterizacija lika bit na visokoj razini. https://www.youtube.com/watch?v=2bSk-8C76dcJoš da ovo ubace u seriju... :)
Tuhy Znači, ljudi su O-D-U-Š-E-V-L-J-E-N-I zasad!! Nemate pojma kolko mi je drago zbog tog. Zove me kolega s poslani kaže da najradije nebi došal popodne, samo da sve odgleda.
Brijac Fenix S tisuću glasova. To ništa ne govori. No vjerojatno će ostati dosta visoka ocjena što mi je drago.
Zero Pogledat će se, naravno. Čak i da je samo ok, i ova adaptacija može proći. Kažem to kao netko tko je pogledao i Hexera do kraja, heh.
escoban Neznam sta je gore gledat ocijene “kriticara” koji su npr. posrali Joker . Ili gledat ocijenu fanova koji samo lupaju 10tke ili 1ice!
Fico escoban Mislim da je veliki problem u manjem dijelu kritičara koji daju radikalno nisku ocjenu nečemu. Recimo, Entertainment Weekly je dao 0 na Meti nakon što su priznali da su pogledali dvije epizode, skočili na petu i onda nisu kužili radnju i odustali. Apsurdne se situacije događaju. No takva recenzija me samo dodatno motivira da skroz objektivno uđem u seriju.
Deadwalker Danas me nema doma, no sutra se zatvaram u stan, mobitel ide na airplane mode, par kila nezdrave hrane i ima da guštam kao što je to bio slučaj s prvom sezonom True Detectivea.
fensisuperstar znači sad sam na epizodi 6 i fakat je super odabir glumaca. Jedini minus je što neke scene izgledaju jako rushed. Pokušali su stavit što više kontenta u tih 8 epizoda. Isto tako za nekoga tko nikad nije pratio witcher serijal timeskipovi back and forth su jebeno konfuzni. Iskreno metascore od 53 or whatever je nešto najgluplje što sam ikad vidio. Kvaliteta samih glumaca je 10 od 10, Cavill je 11/10 apsolutno pravi odabir za Geralta. Ovo je fakat osviježenje za netflix. Sise od Yen su isto tako 11/10 pravi jiggle wiggle
Shooter fensisuperstar fensisuperstar Sise od Yen su isto tako 11/10 pravi jiggle wiggle Vidija sam. Odobravam casting.
chono7 Fico To je tipican konzolaski mentalitet. Zamaranje ocjenama, recenzijama, trofejima i slicno.