Dovršija sve. Sezona je počela s potencijalom, ono prve epizode su bile dobre ka uvod, zagrijavanje. Ali na žalost cila sezona je na kraju ispala ka nekakvo zagrijavanje za pravu stvar. Negdi sam pročita, možda čak i ovde, da su pisci rekli nešto u stilu da prava stvar i triba počet tek u drugoj sezoni, tako da i jesam zainteresiran kako će dalje ić. Kad budemo imali sve glavne likove zajedno, nadam se zanimljivijim interakcijama i emocijama koje su falile prvoj sezoni. Ali ova sezona sama po sebi mi je bila ehh. Zanimljivo mi je da gledam po IMDB-u i naslabije ocijenjene epizode su meni bile najbolje, šta mi se već desilo s Pacificom i još par serija.
Ne znam, jednostavno mi ništa nije bilo pretjerano zanimljivo i da nisam igra igre dobra je šansa da ne bi ni počinja a kamoli dovršija gledat. I moram spomenit CGI koji na momente izgleda vrhunski, a ponekad, pogotovo kod čudovišta, dobivam flashbackove na Xenu i slično. Pisanje isto zna ostavljat taj campy dojam.
Casting stvarno je dobar, jedino mi se Triss ne sviđa. Ali ono šta nisam očekiva da ću reć - Cavill je Geralt i gotovo. Izgleda odlično, a o glasu da ne govorim. Efekti i kinematografija variraju, ali kad je dobro, odlično je. Triba par epizoda za pohvatat vremenske pravce ali u principu mi je drago šta su se odlučili na to. Jer ovako možemo imat i epizodične dijelove sa lovom na različita čudovišta, baš poput questova, i uz to da postoji i kontinuirana radnja. Samo šta mi sama radnja nije najbolja, jbg. Ima sam osjećaj da se svaka od tih priča i mitologija mogla dosta bolje odradit.
Ukratko, nisam uopće oduševljen prvom sezonom ali svejedno se radujem drugoj jer mi se čini da ima tu potencijala.