Iako ne volim te filmove sa super herojima ne vidim zasto nebi odigrao takvu igru, ako je dobra kao spiderman recimo...
ALI ovo izgleda kao totalno sranje. Dosadan grind posvuda....
Iako ne volim te filmove sa super herojima ne vidim zasto nebi odigrao takvu igru, ako je dobra kao spiderman recimo...
ALI ovo izgleda kao totalno sranje. Dosadan grind posvuda....
WTF je ona zenska s rukama hahahaha
Svakim prikazom ovo sve jadnije izgleda
Može izgledat jadno koliko hoće, ali dobiju se Hulkove šake u Fortniteu i to je automatski must play bete.
Hahahahah! WTF is this shit!? Bas izgleda kao zadnje govno
Ma moze onda i 20 Spudermana doci u ovu igru i PS, jer ovo je ocaj
pa sta ste mislili da ce sony investirati u nesto pametno? lol
Ja kad vidim u sta Square ulaze dodje mi muka. A i ne samo oni, svi bi sad neki svoj battle royal, online kravu muzaru ili nesto sesto da se vrti i da pare samo kapaju. Gdje je nestao onaj Square iz ranijih dana kojem nije bilo kraja, a sad guraju ovo...Zakon, jedva cekam nastavak. Oh wait, GaaS.
Mogu radit takav cash grab ili još gori, zvan Final Fantasy 7 Remake, razvučenu hrpu nostalgije i novih gluposti koja košta 1500 kuna.
Ovih dana ću (mislio sam danas, ali teško ću stići) nekakav video komentar napraviti. Stvarno sam mislio da će ovo biti igra koju ću igrati jer ja volim GaaS igre...ali ne! Borba je toliko drvena, misije su toliko jednolične...nema ovdje mesa. Barem u beti. Uopće me ne vuče na igranje. Dizajn je generalno loš. Likovi su drveni (većina barem). Ako će misije biti jednako loše u glavnoj igri, ne bu ovo dobro.
Tko VOLI GaaS igre?
Kužim ak ima dvije tri dobre ali negativan utjecaj toga na industriju je toliko značajan i toliko će dugotrajno sjebati stvari da se ne bi usudio pisati apsolutno ništa pozitivno u vezi toga.
Zna li itko može li se coop igrati, ali da jedan igra na PS4, a drugi na PS5?
Brijac može. Nema cross-play, ali ima cross-gen matchmaking, tako da može.
Cross-Generation Capabilities
Have friends who are choosing to remain on the previous consoles? No problem—cross-gen matchmaking has you covered. PS5™ players will be able to play with their friends on PS4™, and Xbox Series X|S players can connect with their friends on Xbox One. Squad up with your respective PlayStation or Xbox teammates and bring the fight to AIM! A team that fights together stays together.