Nexus Nisi na ti s ubi igrama, a uvijek se nekako nadjes ih isprobat i igrat. Zadnje sam od Ubisofta odigrao Splinter Cell Blacklist :)To je zapravo dobra igra :)
Cole [quote author=ColeNisi na ti s ubi igrama, a uvijek se nekako nadjes ih isprobat i igrat. Zadnje sam od Ubisofta odigrao Splinter Cell Blacklist :)A sta si jos uz Blacklist odigrao a da ti nije bilo dobro? Cak i Conviction ti je bio dobra igra zbog COOP-a.
somer Ocjene standardno odlicne, mlaka prica kao i kod prijasnjih nastavaka.Bemti denuvo zastitu, vise igru ne mos ni probat prije kupnje :(Gamespothttp://www.gamespot.com/reviews/far-cry-primal-review/1900-6416361/IGNhttp://www.ign.com/articles/2016/02/22/far-cry-primal-reviewzar ne izlazi za PC tek početkom marta mjeseca?a svakako je preorder oko $30, i nije neka pljačka. :)
Deadwalker Cole™ Pa Blackiist mi je bio dosta dobar, kao i Conviction. Al' kažem, Splinter Cell je jedino što bi još odigrao od Ubisofta.
Deadwalker Vjerojatno ništa, no igre ne pašu mojem ukusu. Mogao bih vjerojatno još odigrati Future Soldier, al' sumnjam da će to jednog dana doći na red.
Nexus Ma neki su pretjerali oko te mape...da koristi isti layout, ali lokacije su u potpunosti drugačije...nema nikakve sličnosti jedna sa drugom.
banx Ma nisam ni skontao dok nisam pročitao ovdje,lokacije su predivne svakako!Igra je za uživanje stvorena!Sent from my Redmi Note 2 using Xparent Green Tapatalk 2
viper89 koja je to masinerija za reciklazu. Jos se i hvale kako su citavu igru napravili u manje od 1 g. Cudo.
renda Uopce nije isto,ne znam dal vam je lakse srati da je isto ili kaj,al i sljepac vidi da nije,radi se o sitnim slicnostima jer je takva okolina,u svasta ljudi sami sebe uvjere dok hejtaju nekog.
viper89 Citava baza i osnovni layer geometrije je isti. O cem pricas..Oni se sami hvale kako su napravili igru u ispod manje od 1 godine... Pa istu su napravili i u Blood dragonu. Nije im prvi put lol. Naravno da ide drugacije sve preko te "baze" od detalja, sume itd ali ispod je osnovna mapa iz prosle igre koja im je ustedila milijune i milijune.
renda Ma ok al nije isto kak onaj video to zeli prikazat,mene igra ne zanima i vjerojatno ju ni ne budem igral,al pokusavaju uvjerit ljude da iigramo fc4 igru,a nije bas tak,sve kaj si rekel stoji,ali jednostavno nije isto.
Nexus Citava baza i osnovni layer geometrije je isti. O cem pricas..Oni se sami hvale kako su napravili igru u ispod manje od 1 godine... Pa istu su napravili i u Blood dragonu. Nije im prvi put lol. Naravno da ide drugacije sve preko te "baze" od detalja, sume itd ali ispod je osnovna mapa iz prosle igre koja im je ustedila milijune i milijune. To nitko ne spori oko geometrije i layouta mape, ali sami izgled mape nema veze sa onim iz FC4...budite realni.
viper89 Pa nitko ne kaze da je igra ista. Iako je to isti gameplay i iste mehanike od animacija lootanja do tornjeva tj bonefirea. Zasluzuju da ih se prozove kad vec nisu sami rekli. Za blood dargon su rekli to, to i igra nije bila full price a sad idu na full price a opet koriste isti "recept" za spinoff. Kad imas open world igru onda je JAKO bitna mapa tj svijet kad radis igru. To je njima najvaznije, a ovo im je sjelo samo tako.Da ja sad uzmem half life 2. Izadjes iz stanice u grad i ja sad modam nabacam slonove, prasumu i nexus mi kaze to nije ista igra iako je ista baza i geometrija.Ako ubisoftu placas 60 dolara ili kolko vec da ti naprave "svoju" open world mapu za koju su "strucnjaci" onda ocekujem originalnu mapu a ne reciklazu u bilo kojem obliku.Cmon dude..
Nexus Gdje sam napisao da to nije ista igra? Ili suprotno.Sporim samo oko mape i izgleda iste...nemaju veze sa onim iz FC4. Činjenica... netko tko ne prati redovno vijesti NIKAD ne bi služio.Oko mehanike, gameplaya nisam nista ni pisao.
viper89 Rendi sam pisao prvi dio posta.Kako hebote nemaju veze sa izgledom. Ti ga isto sad seres To kaj promjenis crveni zid u plavi ne znaci da je novi zid lol.Ko supci su uvalili staru mapu i maksimalno nabacali nove assete na nju i sutili. Da, nije 100% , al i da je 50% (a vise je) je opet sramotno.