PS2MASTER Koga zanima, na kanadskom PSNu je igra samo $60, tj oko 300 kuna.Ja upravo sad kupio.Ne znam je li greska ili namjerno, inace su im igre $80, a nekako mi se cini da je i ova bila toliko do prije neki dan.Bistric Cini se da su smanjili. Jel greskom? Ne znam. The Division i Uncharted 4 su po 60.EDIT : Nije za sve igre, npr PvZ 2, Street Fighter V i sl.
bistric Ma sve je to super ali kako da dođem do bonova, pcsupply mi neradiJa jutros kupio, sve radilo za 5.Koga zanima, na kanadskom PSNu je igra samo $60, tj oko 300 kuna.Ja upravo sad kupio.Ne znam je li greska ili namjerno, inace su im igre $80, a nekako mi se cini da je i ova bila toliko do prije neki dan.Bistric Cini se da su smanjili. Jel greskom? Ne znam. The Division i Uncharted 4 su po 60.EDIT : Nije za sve igre, npr PvZ 2, Street Fighter V i sl.Sto? I Uncharted? Jutros kad sam kupovao FC, i Division i UC su bili 80.
PS2MASTER Sto? I Uncharted? Jutros kad sam kupovao FC, i Division i UC su bili 80.Bistric Da. Čini se da je bila greška. Opet su vrnuli cijene na 80$ CAD. Šteta! Al Far Cry i dalje stoji.
bistric Sreća u nesreći.Nema nesreće. Igra je odlična. Igrao jučer nekih sat vremena, prošao 3%, ubio mamuta, desetak vukova i jednu kornjaču :) I jednu manju skupinu pećinara.Ja zadovoljan svojom kupnjom.
someone I vjerovatno iskoristio te materijale da bi craftao novi upgrejd pomoću kojeg možeš nosit 5 strijela više,pa onda još jedan upgrejd pa još jedan upgrejd. Pa malo kupio novih skillova,otvorio par primitivnih verzija kovčega i skupio jedan od 20 vrsta collectiblesa. A onda poslje oslobodio jednu pećinu i preuzeo kontrolu nad tim dijelom mape. Jesam pogodio barem nešto? Da li se igra po tom konceptu razlikuje od FC4 ili ostalih Ubisoftovih igara?
bistric I vjerovatno iskoristio te materijale da bi craftao novi upgrejd pomoću kojeg možeš nosit 5 strijela više,pa onda još jedan upgrejd pa još jedan upgrejd. Pa malo kupio novih skillova,otvorio par primitivnih verzija kovčega i skupio jedan od 20 vrsta collectiblesa. A onda poslje oslobodio jednu pećinu i preuzeo kontrolu nad tim dijelom mape. Jesam pogodio barem nešto? Da li se igra po tom konceptu razlikuje od FC4 ili ostalih Ubisoftovih igara? Nije baš teško pogoditi. Dobro si sve naveo. Upravo sve što ja volim, što me zabavlja i što tražim od igre. Ubisoft to izvrsno radi, i uvijek mi je zadovoljstvo dati im novce da nastave tim putem.
gunner Ja sam odigrao samo treci dio, tako da i nemam neko zasicenje ovim serijalom.Moglo bi se ovo nabavit kad bude neka akcija..Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
viper89 Ne mjenjaj recept ako funkcionira i uvijek je zabavan, to se trazi, jedva cekam zaigrat...Dok se kupuje.
Nexus Ne mjenjaj recept ako funkcionira i uvijek je zabavan, to se trazi, jedva cekam zaigrat...Zapravo je meni poprilično dosadan.Čitajući po netu... nikog nije briga za ovu ekspanziju po punoj cijeni.
bistric Vidjet cemo za par dana koliko je Far Cry kao brand uspjesan. Citam i ja puno ljudi koji nisu zainteresirani, ali isto tako citam i puno ljudi koji igru igraju i svidja im se. Kritike su solidne, nista spektakularno, ali niti negativno.
Deadwalker Koliko znam, igra je isprva produkcijski trebala biti nešto u stilu Blood Dragona za FC3, da bi na kraju pretvorili sve u zasebnu spin-off igru.Osobno mi je setting zanimljiv, no kako nisam na "ti" s Ubisoftovim igrama, zaobilazim ovo.
themarko Far cry: kameno doba je prikladan naziv. Razočaran. Nisam očekivao strojnice, ali fc prije mi je bio gušt a ovo mi je baš nekako odbojno. Na sreću od grupe igra pa nisam novac popušio. Neznam, nije mi napeto samo sa lukom i strijelom oko ići Tapatalk/M4 aqua
Deadwalker Nisi na ti s ubi igrama, a uvijek se nekako nadjes ih isprobat i igrat. Zadnje sam od Ubisofta odigrao Splinter Cell Blacklist :)