resident_evil Programiram i radim posao istim intenzitetom kao što igram. Radim kao QA Automation arhitekt. Super posao, rad od doma, ali se naradim mentalno fino. Sad je godišnji pao i bit će do četvrtka 😃
A ne znam, kad me nešt primi ne znam stat. Teško me nešto novo zasiti, jer je novo. Problem mi je spavanje jer slabo spavam par dana, i onda jedan dan krepam na 15h. Očekujem u utorak da ću se slomit 🙂
Inače, prije Horizona i ovoga nisam 2 tjedna igrao ništa, samo gitara i posao.
resident_evil Ali ti svaku igru u par dana ispeglaš(platinum trofeji također) ko normalni smrtnici u mjesec dana 😃
A kad me vuče, a dodatno me vuče guide dić jer imam od tog zarade, a tu zaradu trošim na nove igre 😃 Znači win-win. Sve mi je to skupa drag hobi i čak i fetiš, pa jedno s drugim ide kao dobra janjetina (ne pare, nego pisanje prohoda, rađenje videa, sve to skupa što ide uz gaming u mom trenutnom svijetu). Daleko od toga da mi kičma štima 😃
Ne želiš uć u moj mozak 😃
Ukratko, inspiriran sam jako, općenito sam takav u životu, u svemu nađem cilj i smisao i derem dok se ne onesvijestim. U gamingu pogotovo, mater mi nije dala da igram po cijele dane kao klincu. Zato sam preselio u Zagreb haha 😃