blade Kako se igra drži po pitanju storytellinga?
Nisam stigao opisati taj dio. Sve From igre mi malo pate od storytellinga, ali imaju genijalnu slobodu u tom spektru da ti da lore i zapravo si mozes slozit svasta u glavi. Tmurna atmosfera, smrt, depresija, sve ima smisla kad gledas s te strane (u tom svijetu u kojem se nalaziš). Elden je po tom pitanju za sada isti. Ali isto tako mi tematski paše najviše jer prati tematiku okruglog stola (tolkien bok) u svijetu mrtvih i krepanih što tvoj character i je 😃 Da bi zaslužio svoje mjesto za tim stolom, moraš kroz drvlje i kamenje, a uz to sve vežu likovi koje upoznaješ uz progress, koji su mi klasično dobro napisani. Pričam sa svima, zanimaju me njihove priče. Fromovska je priča, ali najviše ovdje gledaj na atmosferu situacije u kojoj se nalaziš, jer svaka igra je priča za sebe. Ako očekuješ Mass Effect razgovore, nema ih tu. Svatko kaže 10tak rečenica, pa malo progressaš, pa dalje. Svi onu komentiraju situaciju u kojoj jesi, tipa ubiješ bossa i dobiješ njegovu dušu, odmah mijenjaju priču i daju ti više konteksta. Stvarno me zanima kakav je ovo svijet i što ja tu radim. Nadam se da će dovoljno konteksta biti da se mogu uživit na max. Iako već jesam, jer meni su, kao što kažem, njihove igre jedan komplet koje sve komponente veže u priču kakvu ostali developeri ne pričaju na ovakav način. Njihove su igra priča. Ali mogu ti više reći kad više budem odigrao. Za sada sam zadovoljan i upoznajem se tek sa svima. Ima priče, da se razumijemo, sve to što radiš u svijetu je povezano s pričom, samo treba duboko ući i naći odgovore koji te zanimaju.
Tuhy Tree Sentinela sam lagano zaobišo nakon 3 deatha,, ko mu jebe mater zasad.
Ona 2 mini bossića isprve.
Ma stari moj ostavio sam hrpu toga 😃
Prvo dobar build, naučit mehanike, skupit sve što se moze... Uf, ma joj, kad im se vratim kasnije 😃 Fajt na konju je OP malo, lako se kolju neke teže beštije, ali isto tako 1hitaju te i sruše s konja vrlo lako 😃
Tuhy Grafički je ovo koplje ispod Horizona, a čak i laik poput mene primjeti loše performanse, al meni to zasad nije gamebreaking.
Da, šteka igra, pada FPS, klasični From. Niti mene ne smeta. Mogu igrat i na 2 FPS-a.
Tuhy Kontrole me jebu nakon Horizona, i neću ih igrat usporedno...al moro sam Eldena pokrenut, jbga
Stisčem R3 ko debil 😃