fensisuperstar herc Dino btj nije mi dovoljno što me korona sabila, sad mi radiš uzjebice jer ne smijem kliknuti na ovaj video. 😃 do 25 ću dobit srčani
deathwish @Tuhy tebe treba pratit na necem, evo pobjeglo mi collectors izdanje jer nisam online bio TT (mislim mozda bi pobjeglo ovak i onak, ali hej copeium)
Tuhy deathwish Ak niš drugo, javio mi je da dolazi onaj bolesni steelbook uz Launch verziju. Ako će bit još koji Collectors, javit će mi
Tzereen Ne znam. Mene ste sad povrijedili s pričama o razbacivanju novcem i nezrelošću, da sam cancelirao i Horizon Regalla edition.
[deleted] Tuhy nemoj mi to govorit jer sam otkazao narudzbu i uzeo preko drugog shopa 😣 gdje sam vec platio. Nadam se da ce i tamo biti steelbook
deathwish Tuhy ajd javi onda pliz 🙂 ček u infomarku su ti rekli da steelbook dolazi uz launch verziju
chono master_x pogledao, nema spoliera (barem prema mom misljenju) i otkazao sam Dying Light2 kupnju i usmjerio lovu na ovo. Brate mili koliko toga ce biti u Elden Ringu
Tuhy prayer Ne. Collectors ima svoj, Launch ima svoj. Samo se nije znalo dal dolazi uz Launch (različite informacije iz više izvora), a jučer mi je vlasnik Infomarka javil da mu je dobavljač reko da dolazi (onaj predivni, sa lavom il kaj je već ta živina). deathwish Yep. @ostali - jebite se 😄😄🥰🥰
Miro Ja san mogao bez problema uzeti kolekionarsko za 1150kn ali mi nije nesto, ni kip ni ostala ponuda. Day one je sasvim dovoljan. A ovo jucer 1400kn znaci 900kn za kip i mali artbook hvala ali ne hvala