herc

Best build sa tim štitom…

Samo kameni štit bajo moj.

Znaci bleed/rot/poison poke i zdravoooo

fensisuperstar vidim i da se asmongold prebacio na kameni štit nakon što je skoro dobio živčani slom, jer mu jump attack s double halberd više ne prolazi 🤣

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

Samo stit i rokaj.

Dosao do nekog zmaja na vrhu planine i satrao me sam tak. Danas repriza.

• Soul

•  
          •  
          •  

foggy Ubio ga sinoc, onaj djedica koji kaze da ga summonas je zakon! Kako pocne urlat dok se summona, bas te nabrije da se potrudis 🤣

Baš mi dobro stoje 😎

• foggy

•  
          •  
          •  
          •  

fensisuperstar Ma jučer sam ga izrokao od treće, pizda.

Ostao mi 1 optional boss koliko vidim, i jos 2-3 dungeona koja nemam. Questovi done, skoro sve drugo done. Vjerujem da jos ima oruzja i stvari koje nemam, ali sve što sam htio sam našao. Danas mislim da još malo čistim što mi fali i onda prema kraju. DLC od 40-50h igranja, bome dobar ulog.

Ima par reciklaža, ali većim dijelom sve je novo i predivno. Volio bi da su totalno skroz napustili optional bosseve iz main igre, ali srećom samo je par tih stvari u cijelom DLC-u.

• Soul

•  
          •  
          •  

Istovremeno najbolji i najgori dlc koji sam u zivotu igro!

Odlucio sam da ipak necu davat nikakvu zavrsnu ocjenu… Koliko god ja bio fan Fromovih igara, opravdane su sve dobre i lose kritike koje dlc dobiva. S nekim stvarima jesu debelo pretjerali, i uvjeren sam da ce nerfat u nekom od iducih patcheva, dok s druge strane, kad vidis neke stvari, nemozes se nista drugo nego diviti.

• foggy

•  
            •  
            •  
            •  

Soul Osim zadnje lokacije poslje point of no return, doslovno sve je islo kao podmazano osim par fajtova. Uz blessinge za DLC tezina stvarno padne i neki boss fajtovi su bili prelagani. Zanima me što me čeka kod zadnjeg dungeona 🙂 Ako je i tam solidno i ne izgubim previše živaca, onda opaska i ne stoji za težinu jer se osjećam prejak za neke stvari. Uz nove accessoriese stvari postaju još lakše (extra health upgrade i extra healing flask power ftw).

• Soul

•  
              •  
              •  

foggy Nisam se ni ja bas previse napatio, mozda 2-3 borbe su bile onak zahtjevne. Sva sreca nisam se toliko nasekiro da moram onaj pederski stit koristit 😛

Ali samo sam htio reci sve mi jasno zasto su tako sarene reakcije, pogotovo od casual gamera. Ja sam recimo na zadnjem bossu bas imao osjecaj da je zbugan, cudan/sjeban hitbox ili sta vec. Za neke napade vidim iz aviona da me promasio a ode mi 60% HPa. I tako je zamalo pao isprve… Uhvatio me sa nekim combom i RIP.

• foggy

•  
                •  
                •  
                •  

Soul A gle sad jebiga, causal From igraci…. Nema toga, ili igras ili ne. Jest da boss ne treba 20 puta imat combo od 8 udaraca za redom, ali jedan boss mi je bio takav. Netko tko se zeli prosetat kroz dlc isto nije legit da se buni. Dlc skalira prema levelu i koriste se blessingi i skuplja dlc oprema da bude laksi. I to je to.

• Soul

•  
                •  
                •  
              • Uređivano

Soul S nekim stvarima jesu debelo pretjerali, i uvjeren sam da ce nerfat u nekom od iducih patcheva

Calibration Update 1.12.2

Attack and damage negation curve scaling of the Shadow Realm Blessings has been revised.

• The attack and damage negation has been increased for the first half of the maximum amount of Blessing enhancements, and the second half will now be more gradual.

• The attack and damage negation granted by the final level of Blessing enhancements has been slightly increased.

Ovi kao da su me culi 🤣

Neznam za vas, ali ja sam se jutros opet ko zombi probudio, nakon što sam sinoć do kasno u noć igrao dlc.

Tako je zarazan ovaj addon, toliko toga ima za otkriti. Stalno me vuče na dalje, samo još da vidim šta je iza ovog mosta, samo da vidim kud ova špilja vodi, samo da kratko vidim kakvi su mobovi u ovom dungeonu, samo da upgradeam i isprobam novi mač koji mi je droppao. I tako proleti vrijeme a da ni ne skužiš da si već 4 sata pred tv-om.

Stvarno svaka čast From Software-u. Neka se drugi developeri ugledaju kako se pravi zanimljiv i zarazan open world.

Btw, dok nisam isprobao, 40€ mi se činilo puno za jedan dlc, a sada tek vidim da je itekako opravdano, dapače, neki developeri bi ovo prodavali po punoj cijeni kao full game nastavak.

milicevic87 Neznam za vas, ali ja sam se jutros opet ko zombi probudio

A niš, onda u WD serijal se prijaviš kao statista. Ne trebaju dodatno te šminkat, hehe!

• Soul

•  
                  •  
                  •  
                • Uređivano

milicevic87 Bez brige nisi jedini. Prekjucer upalio u 20h, nakon malo istrazivanja se okrenem, 3:00 na satu… Proletilo 7 sati igranja u sekundi 🤣

milicevic87 Stvarno svaka čast From Software-u. Neka se drugi developeri ugledaju kako se pravi zanimljiv i zarazan open world.

Btw, dok nisam isprobao, 40€ mi se činilo puno za jedan dlc, a sada tek vidim da je itekako opravdano, dapače, neki developeri bi ovo prodavali po punoj cijeni kao full game nastavak.

Tako je!

Na njima je da i dalje budu odlični kao i dosad, a na nama je da budemo pravi ljudi koji su Git Gud. To je sva matematika.

Samo neka budu DLC-ovi besplatni za skidanje, jebemu miša.

Ili ajd odredit simboličnu cijenu tek toliko.