Miro Evo stiga je i patch od skoro 16gb Tako da skidajte da ste spremni. Ja palin u ponoc pa sto bude
foggy chono pa nece i nitko ne pise da je to nesto lose Sve je krenulo od nade za evolucijom zbog zastarjelog gameplaya i kako nema nekog napretka. To zvuci kao nesto lose. Zastarjeli gameplay u GOTY devetkama 🙂 smeh Enivej, vidimo se u DLCu
chono foggy o zastarjelom gameplayu i grafici se pisalo jos prije izlaska igre. Sto se na kraju ispostavilo nebitno, jer je igra sabila
Zero Picek Shadow of the Erdtree neće imati trofeja, čisto info za trophy huntere. Šteta. Da ima, nabavio bih samo iz razloga da riješim sve prije Foggyja i napišem guide.
foggy chono You've spelled nebitno instead of netočno. prayer Be treba popravljati nešto što nije pokvareno. Pa naravno, osim kad je sve zastarjelo, kao u slucaju From igara.
prayer Be treba popravljati nešto što nije pokvareno. Core gameplay je doveden do savršenstva, jedino animacije mogu biti bolje, ali su to u ovakvom stilu igre sekundarna briga.
foggy Konačno mogu odahnut i odigrat u miru nešto. Ali, i da ima, mislim da nemam vremena još 2 godine pipnuti kanal. Level 12 građevinac sam tek. Idem javit čači da stavi skidat DLC.
foggy chono Zaista bi trebao smanjiti agresivu kada netko komentira "tvoje" igre Kao što si ti 45 puta napisao isti comment za Helblade 2 u 39 topica? 🙂 Nemojmo ići dalje, nema smisla.
foggy chono Pa nije tema tko je odigrao te 2 igre, tema je branjenje "svojih" igara. Govoriš meni da "radim" ono što ti "radiš" još ekstremnije. Kuiš, nema smisla, ak me kuiš. Sad stvarno odoh, idem skinut taj zastarjeli gameplay do kraja.
chono foggy naravno, spinas za sebe, kao i uvijek. Ali ca da ti ja delam 🤷♂️ nisam jedini primjetio kako odmah pokazujes zube kada se kritizira nesto sto ti volis
herc foggy spremaju neko iznenaðenðe u skoroj buducnosti pa ce nam se mozak razletit. Upravo to i rade. Miyazaki je nedavno dao intervju u kojem je rekao kako Eleden Ring nije njegov idealni fantasy RPG, tako da nas čeka nešto još bolje. Iako, ne mogu zamisliti kako može bolje od ovoga i od Dark Souls. 'I'm still in the process of making my ideal fantasy RPG,' says FromSoftware's Hidetaka Miyazaki: 'While Elden Ring is not quite it, it's getting close' https://www.pcgamer.com/games/rpg/im-still-in-the-process-of-making-my-ideal-fantasy-rpg-says-fromsoftwares-hidetaka-miyazaki-while-elden-ring-is-not-quite-it-its-getting-close/ Btw, evo:
deathwish herc znači sve je poison swamp svaki enemy je bivši kralj nečeg koji je hodajuća mumija ali baca nukice svakim zamahom sve je puno mladih žena koje te levelupaju koje možeš ubit na kraju priče
prayer herc Ja čekam da vidim kako radi tj da li radi seamless co-op mod (jer sam beta cuck) pa ću ga igrati sa frendom skupa.