weky A sad već pratiš klasičan MO ove teme.
Nije bas jer i dalje stojim iza toga da problemi postoje.
Stvar je u tome da u istoj regiji može put do bossa biti pakao s hrpom jakih mobova, a bossa riješiš u pet udaraca.
To sam i sam spominjao i opet ovo je nesto sto postoji u svim souls igrama kao i bb, tako da nije ekskluzivno ovoj i ne volim taj aspekt niti u jednoj.
da, to s oružjima je problem, ali ja koristim jedno oružje i meni nije problem.
Ne mogu reci da su oruzja nebalansirana kada ne koristim nista drugo, osim do sada 3 greatsword-a. Sta trebam lagati da su oruzja sranje, a nisam ni probao?! Vjerujem ti na rijec, ali necu sam tvrditi nesto sto ne znam. Svaka igra na svijetu ima low to high tier oruzja i to je sasvim normalno. Gotovo sve i jedan fps ima taj "problem" i ne vidim halauku oko toga u souls igrama.
To s bossovima je problem
Reciklaza boseva je veliki problem, tezina ne, barem meni. Najlaganija souls igra nakon Demon-a.
To s regijama je problem, ali ja idem u "prave" regije
Doslovce sam napisao omanje stivo o ovome i nije fer da me prozivas. Usporedio sam sa Zeldom i kako se to radi. Svi ostali devovi moraju jos uciti i uciti kako se radi struktura open worlda, da je moguc pristup svemu od gotovo samog pocetka (bez velikog grinda) i da je kreativnost u open worldu kljucna rijec, a reciklaza treba biti sto manje zastupljena, nesto na cemu i Zelda u vidu shrines u BotW mora poraditi.
Na drugu ruku ne znam jos uvijek kako bi to trebalo tocno funkcionirati u rpg igri, a da ne brejkas igru nakon 10ak sati. Vjerojatno napraviti da se protivnici skaliraju i tako rjesiti problem nebalansiranosti i da mozes putem kojim hoces, ali i tu vidim da bi bilo puno nezadovoljnih.
chono mislim da je igra evoluirala u open worldu i dodala nesto novo. Jer grind u dvoristu dvorca ili grind na lokaciji gdje pozelim je drugacije, bolje i raznovrsnije, a to Elden nudi.
Vidis ovo sam uzeo zdravo za gotovo, ali dobro da si mi skrenuo paznju. Fer point.
Istini na volju, mnogi problemi koji postoje jos od demon's soulsa, vuku se preko Dark soulsa i BB sve do Elden Ringa, sto bi From trebao polako da i sam uvidi.