member Prelako je preskočit jako bitne stvari u igri, neke osnovne mehanike. Ja sam 40h igrao bez upgradenog asha jer sam preskočio neke razgovore.
To je tak u svakoj igri od Froma, na žalost (meni na sreću) moraš vodit računa o NPC-jevima i mehanikama sam uz dozu čitanja posvuda, jer nikad oni ne objasne mehanike. Još u Eldenu na početku ak padneš u rupu prvog dungeona dobiješ tutorial i objasne neke stvari, ali hrpu toga ne.
member Isto tako sam i preskočio Great Rune, vidio sam Divine toranj u daljini u prvom dvorcu i rekao aj tu ću poslije idem završit dvorac, a vec sam imao par stvari na tanjuru, poslije krenuo njih rješavat i skroz zaboravio. To je još i oke ajmo reć.
A da, imaš markere, metneš si sam kad nešt ne obaviš u tom trenu pa se vratiš tako. Meni je ovo sasvim okej jer sam si sam bilježio gdje nisam bio a otkrio sam ulaz.
member Al recimo u početku ako ne ideš zacrtanim putem koji su oni smislili možeš početnih par sati skroz preskočit Round Table ako nisi došao do prvog main bossa i izginuo i hrpa važnih npc-eva je tu po putu.
Ako si slušao malo razgovore s Varre-om, onim prvim maskiranim NPC-em čim izađeš iz prvog dungeona, on ti kaže da sljediš site of grace pointere. Ako jesi, nećeš sigurno fulati Roundtable. Konj ne znam jel baš na onom bonfireu kod prvog settlementa, i meni je čudno ako ga samo tamo možeš otključati.
Meni su veći problemi što je igra loše balansirana kao što se i pričalo u topicu, jer jednostavno negdje sam bio slab za poludit, a negdje sam proletio uz 2 hita kroz bosseve skoro. A to je sve jer možeš stalno gdje god želiš i onda nastane svakakvih problema ako baš ne slijediš neki game progress guide koji te navodi kud najbolje kada.
Osim toga, reciklaža dungeona i možda OST malo - nisam nešto melodije zapamtio, iako je atmosfera super. NPC questlineovi su mi jako dobri, ali ovo nije sad igra gdje je priča fokus pa ne pričamo ovdje o takvih razmjerima.
Van toga svega stvarno sam oduševljen jer sve što sam istražio imalo je svoj skriveni kutak koji je pomno dizajniran, i za dizajan svijeta van repetecije skidam kapu - toliko contenta pomno isplaniranog je bolestan pothvat za ovakav studio. Kak su pospajali to sve ja nemam pojma, i kak su to sve stigli is beyond me.