Mislim da ću se brzo boriti protiv Radahn-a. Do sad nisam imao previše problema sa nebalansiranosti igre, i znam da će me to živcirati kad dođem do toga. Ali trenutno uživam baš kao @milicevic87 u istraživanju svega i svačega (POSIS - stari članovi će znati šta to znači 😃 ).
Da kojim slučajem nisu stavili konja brijem da mi se ne bi dalo igrati. Baš su pogodili s tim i osjeti se koliko brže prolaziš koristeći ga, jer ima igara di je konj tek mrvicu brži od trčanja (to me uvijek živciralo). Kad dođem na novo područje uvijek prvo istražujem pješke, a poslje koristim konja.
Btw imam 39h a još nisam ništa koristio od Ash of War. Najviše koristim katanu (na +7) tu i tamo koplje i neke jednostavne magije (otrovna oštrica, fire ball) jer za sad nabrijavam samo VIG, STR, DEX, END.
Može mala pomoć jer sam već zaboravio kako to funkcionira u Souls igrama (jbg starim i manje pamtim haha). Ako na svoju katanu koja trenutno ima recimo 192 dmg, stavim vatreni ash of war. Da li će mi se izgubiti obična jačina udarca?