kauboj Okej, ja nemam Mimic tear ali to je očito jedan od načina kako proći te OP dijelove što opet nisam siguran koliko je zdravo.
Nije bitan Mimic Tear, bitno je da koristiš što ti igra nudi, možeš ti tamo vukove zvat i klat rukate jednog po jednog. Solo isto nije problem kad imaš solidno oružje, meni Radanova mačeta kad je dual wieldam radi skoro 2k damaga, skok-šutnem ih par puta i plaču, samo čuješ krikove jada kroz taj hodnik.
kauboj Mislim da svakako stackat ona 4 rukata dolje nije uopće potrebno, pa ako je za njih i bossove način da se sa Mimicom stunlocka i nuka sve putem onda valjda okej, ali i dalje po meni vrlo retardirano.
Pa apsolutno nije, gdje si ti sva 4 aktivirao odjednom? Kreni polako, 1 po 1 dolaze, i uopće nisu problem. Zoveš Ashes ako imaš problema ili ako želiš kežual malo i zapalit dok se boriš.
kauboj A za Melaniu ponavljam, testirao sam barem 10 pristupa i činjenica je da ju je kao melee user puno teže ubit i da puno više toga ovisi o sreći.
Tu se slažem da, dosta sreća igra kao faktor jer nije jebeno normalna kad se razmaše. Jednom sam je uspio u prvoj fazi solo razvalit, ali imao sam gro sreće. No, nisam probao kasnije kad sam se malo dotjerao u red, nego sam odmah Ashesa i po glavi joj skakao da nije stigla prodisat. Onaj napad da, to je totalni garbage, nema staggera i OP je as fuck. Ja ga niti jednom nisam izmakao, ali imam onaj stone shield pa soaka damage do kraja, jedino što se krava onda napuni. Ali ja sam ga sa shieldom upijao bez beda, samo mi je frka što dual handera derem, pa trokut + R1 nekad ne uspije da prebacim na štit. Meni je veći problem što su gumbovi mapirani kao kita, nego što je ona OP. Mimic mi je +10 i taktika je čekat da on lupi, pa ti, pa on, pa ti. I Radanov mač ima special na L2 da ju sruši na pod - to je game changer u par situacija bilo.
kauboj Kad se samo sjetim zabave i zapravo dobre borbe na Gehrmanu....
12h sam ga ubijao, gušt svih 12h, no doza frustracija bila je apsolutno prisutna i tamo. Imao je i on retardirane poteze koje je jako teško avoidat.