Tuhy Mene ubije kolko je ogromna.
Bas to. Vec polako osjecam da trebam zavrsiti s igrom, a ja nisam ni 40% rijesio valjda, a kao sto velis moram svoj nos svugdje zabiti.
Nije mi toliki problem kada igram neku story driven igru 70ak pa cak i vise sati kao jrpg i witcher 3 jer te prica tjera dalje i generalno se predstavljaju nove mehanike kao i likovi tokom igre (posebice u jrpg igrama), ali ovdje radim jedno te isto od prvog sata, tumaram po livadama, dvorcima, katakombama, borim se i rjesavam protivnike na jedan te isti nacin (vecinom brute force jer se moze) i isusami da mi se cini kao da i jedne te iste bosseve nabijam.
Znam da je ovo vjerojatno "me thing" jer izgorim u open world igrama, a i opcenito ne volim repeticiju koje ovdje jednostavno ima, a gameplay nije dovoljno raznolik niti daje igracu osjecaj slobode i kreativnosti kao BotW npr.
Vec kad spominjem BotW, tu sam igru taman zavrsio negdje na ovoj satnici koju imam u Elden Ring i osjecao da je to to i da nema potrebe dalje, ali ovdje, eto, zasad rijesio samo dva story bossa.
Bojim se, iskreno, da necu zavrsiti igru, a volio bih...