Imam par pitanja, kako sam čitao gore neke komentare oko weapona pa me zanima slijedeće:
budući da je cijeli build lika vrlo fleksibilan jer bez obzira na klasu, statse stavljamo kako želimo. E sad, recimo rerollo sam na Samuraja (sa warriorom mi je ipak falilo da imam nešto od ranged weapona), koja oružja da ciljam koristiti? Isključivo katane ili bilo kakav mač i slično? Isplati li se upgradead početnu katanu dok ne nađem nešto bolje?
Sad i ono najbitnije što me zanima, kroz čitanje vaših buildova i slično.
1) Dobio sam dojam da se zapravo cijeli build lika vrti oko oružja koje se odlučim koristit? Npr. našao sam sad neki zajeban mač (super OP, legendary ili mi jednostavno leži mom stlu igranja) i jako mi je super i sad idem resetirat skillove i stavit ih u ono što je pogodno za to oružje?
2) Ili se varam pa ovisno o klasi, tako pucam skillove (warrior = strenght, samuraj = dex i slično) pa kad naiđe bolje oružje za moju predviđenu klasu super, koristit ću ga. Isprva sam mislio da to ovako funkcionira ali više nisam siguran.
Jebiga, zbilja početnička pitanja ali budući da sam godinama visio na WoWu tamo vrijede neka druga pravila i mehanike pa mi je ovo sve sad malo zbunjujuće