fensisuperstar Elden Ring je po meni najbolja open world igra koju sam ikad igrao (ajd sad RDR2 pizdeki prigovorite nešto).
Kakav rdr2 lol. Nemoj to ni spominjati u ovoj temi.
Ima otvoreniju priču za razliku od ostalih souls igara koji 98% lorea skrivaju iza itema
Meni ne smeta ni stariji nacin pricanja, ali slazem se.
Elden Ring je doslovno sve što sam htio od open world igre.
Takoe.
Bez pardona mogu reći da je Myazaki jebeni genijalac, gigachad akademik, četverostruki doktor znanosti game industrije
Tocno.
NPCevi su stvarno osvježavajuće iskustvo u ovoj igri. Questovi su odlični, imaju baš dobru priču i dosta se isprepleću sa drugima.
Apsoultno su fantasticni i sto je najbolje njihovi questovi nisu ociti i prikazani na mapi nego moras slusati sta ti pricaju, razmisliti i istrazivati. Tako se rade side misije i tako to tadi from odavno vec.
Ambientalna muzika i soundtrack su naravno epic as fuck, boss borbe su popraćene orkestralnim ludilom, pogotovo na main story bossevima koji su baš jebeni.
Opet tocno.
Treba samo naglasiti da ne trebaju sve open world igre biti kao elden ring ili zelda, ali je krajnje vrijeme da usvoje neke stvari iz istih jer je sramotno da ne mijenjau formulu vec sto godina, cak i nakon sto ih kritika proziva za isto i nakon sto vide kako drugi to rade...