Well. ^^ Sto reći. Meni fakat nije jasno kako mogu nerfati weapon za preko 60%...
i to zato što su im ostali weaponi bili broken. sad su drugi weaponi op a LEGENDARY WEAPON pazi. To je legendary weapon nerfaju, ok smanji 20%, 30% NE 60%????
Mislim sad čim nađu novi OP i ekipa krene abjusati oćel odmah nerfati to. Jebote ima ona katana jedna sa weapon artom koja doslovno pretisces samo weapon art i samo probija bossa, imas talisman koji te hila dok udaras i doslovno sam sebe hilas na 100% jer udaraš 1239123123123 puta u sekundi.
nek mi popuše kurac. Meni je Sword of Night and flame bio unique i fun. Scaling na jedan skill radi samo sa Intom. 70 bodova u int da mi weapon radi sad POINT BLANK sa esplozijom 2300 dmga sa 2 dmg increase talismana. Pa sad mi greatsword radi veći dmg da ga samo swingam.
Also attack rating weapona nerfan isto. Iskreno malo razočaran. Hoarfrost je i guess jos uvijek ok, nije to to. Ali mislim da će se i dalje early game moći ubiti twinsi i te neke šeme ali taj windup je fakat bespotreban. Ekipa kaze da je hoarfrost stomp nerfan jako, ali to je 0 naspram night and flame.