weky A nisi vidio pola ako si u 70 sati isfarmao 150 levela i završio igru. Taman za NG+ da malo detaljnije sve pročešljaš.
Na toj satnici, ekipa je obično na pola tvojih levela i na pola igre.
Ima tu više matematike jer svi igramo drugačije, recimo ja imam 100h, možda malo više, ali ja sam doslovno skoro sam sve kopao. Kad mi je dopizdilo, otišao sam na wiki i pročitao što dalje oko nekih questova. I nakon tih 100h sada krećem lagano prema zadnjih par dungeona, a ostalo mi je GRO toga. Svaki dio mape ima po par optional dungeona, par evergaula, par zmajeva, par tornjeva, par ovog, par onog... Meni je fascinatno čut da je 70h nekom bilo dovoljno da je vidio većinu igre. Nije. Nema šanse. 3h sam pokušavao na Altusu skužit kak su 2 dungeona povezana jer vidim drugi iz prvog - i našao sam odgovor. Samo da pročešljate svaku lokaciju kroz koju prolazite (ovaj most na Altusu recimo) - traje. Meni osobno nije cilj protrčati nego volim zavirit svukud, i tako je nastala moja satnica.
Na Altusu i Laydellu (il kak već) EXP koji dobijem je 400 jadnih duša uz EXP boost ring. Ne znam gdje to vama padaju takve sume duša osim na boss fajtovima. Ne skupim niti jedan level kroz neke dvorce. Sad sam lvl 100, i ako je itko bio u War-Dead Catacombsima Caelida - onda zna da je to pakao i na tom levelu. Igra ima čuda, brda i doline za pronaći, i da se razumijemo potpuno je opravdano u nekim slučajima pogledati guide. Meni to nije gušt dok apsolutno ne poludim šta treba, jer mi to gubio smisao cijele igre. Bez guida nije teško preći igru - ali bez guida doći do platine u 70h nije baš izvedivo. Pišem ga sam, brstio sam i brstio dok nisam našao što treba za određene trofeje.
U moju obranu, imam 100h i sigurno jedno 60tak sati video obrade. Kanal mi je buknuo, zgrnuo sam za par Eldena od reklama, javili mi se čak neki third party webovi da ih promoviram za prodaju Runa na kanalu haha 😃 Danas ću malo progresat Volcano Manor, poslala me baba nekud u planine a tamo ni ne mogu još 😃 Ima baš puno toga, a ja sve baš jako volim puno toga. Ne žurim ovih dana, stvarno mi se ne brza igra koju sam čekao godinama.