maverick Gledanje kako netko skuplja sve - mene isto ne golica, ne bih to nikad gledao.
Ni ja, ali ti pravis doslovce trophy guidove. Znaci netko drugi ce gledati i dobra stvar u tome je sto pomazes ljudima doci do necega. Eto ja sam za Sekiro uzeo tvoj video kad sam grindao ona sranja za xp. Steta sto je to ostao kao zadnji trofej pa nisam htio odustati inace bi jer je grindfest.
Apsurd, znam, ja radim ono čiji rezultat osobno skoro nikad ne trebam 🙂
Ja sve volim sam napravit, jedino gluparije idem čitat i kad mi se više neda istraživat, a uredno radim baš to i navijam da mi što više ljudi pogleda video 🙂 Čudno, ali tak je. Volim pisati te stvari, napraviti showcase, pričati s ljudima o doživljajima... Ali nikad ne idem gledati nečiji walkthrough, nisam to napravio niti jednom. Ne trebam odgovore, ali nudim solucije.
Centurion Vidim lik presao Horizon FW za 30 sati i hvali se platinom.
Moze je nabit u guzicu, jebes takvo igranje.
Istog sam mišljenja, igru uzmem da istražim svaki pedalj koji postoji (osim ak mi ne dopizdi putem). Kad završim s igrom, dost mi je te igre na dugo vremena 😃
Da se vratimo na temu...
Elden Ring je osim MHW prva igra gdje nakon 100h igre ja i dalje uživam kao prvi dan. Valjda je to to, našao sam što mi paše 🙂