Soul gdje nije op... 55 bleed a ima range napad koji cleavea i mozes ga spammat jer kosta 4 fpa. Srećom nisu nerfali drugi bleed weapon. Mogao si startati igru uzeti dagger i rijesiti prva 2 main bossa unutar pol sata/sat vremena kao od picke a da nisi potrosio niti jedan level up. samo sa 55 na 30... giga nerf.
i dalje gledajući Dark Souls 3. imaš weapone koji su baš unerbesno broken, kao recimo početni mace koji ima najbroken weapon art, perserverence, koji jebeno absorbira dmg na par sekundi i ne mogu te prekinuti. Osobno sam trazio nešto tako u ovoj igri, i guess what. pronašao sam :-) Ako dovoljno dobro equipaš acc mozes biti melee superman. I sad naravno netko će reći OMG igraš OP build. Bitch please, zašto bi igrao build koji saka kurac?
Igram build koji jebe kevu. Zelim imati build koji ima KRDO hpa, tanky as fuck je i da mogu odbijati rakete u facu. Boss me udari i odjednom on vidi HP bar na ekranu koliko sam jebeno OP. Skipam bossa slučaju vratim se kasnije i onda popam potion za 5 str samo da ga mogu 1 shotati. FeelsGood.
Sve u igri moze biti op ako ga tako koristis. Bilo koji summon na max levelu radi svoj posao izvanredeno, svaki weapon na max levelu uz dobre statistike radi dobar dmg. Makar bio početni mač ili dagger. Ako zelis zapaprit igru igraš sa manje upgrejdova i sa manjim levelom. Sve ostalo ubija "tezinu". Dok god boss nema mehaničku tezinu u kojem moras raditi nešto što zahtijeva skill, dance stance ili bilo koji drugi kurac mozes virtualno smanjiti tezinu na toliko načina da pričati o jednom summonu kao da će ti uništit igri je smiješno.
MT je legendary. Legendary item treba biti legendary s razlogom.Jedino što su mogli napraviti je sakriti ga iza boljeg mjesta, ili zahtijeva da ubiješ bossa koji je baš jebeno jebeno težak, ili da odradiš nešto abnormalno zajebano tipa skakanje sa platforme na platformu kroz neku vukojebni gdje te sve zeli ubiti. Eto.