[deleted] renda pa nije to skidanje, vec kopira igru s diska tj instalira sto je sasvim normalno. Kak bi inace igrao, mora se nekak instalirat igra 😄
renda [deleted] ono kaj me zbunjuje je da pise i brzina "skidanja", mislim kakve ima veze brzina neta sa kopiranjem?
gunner renda Meni je tako bilo sa Returnalom. Elden mi je samo kopiralo 10 min i tjt. PS je u kurcu. ))
elder8472 I ja si nadem posla s Crucile Knight ovo je trenutno nemoguce s lvl 20 likom. Jos se k tome mucim s odabirom oruzja, neznam s cim bi igrao. A da je brze od longsworda
foggy AbelKOsMos Ne secam se kad sam ovako bio privucen , postoje svetovi koji su prekasni i odlicni za istrazivanje a onda postoje svetovi koji te obuzmu i ne pustaju, i ovaj vikend taj svet ce biti bas ovaj koji je FromSoft stvorio. Tak mi je u glavi od jučer. Samo Elden i taj svijet koji su nam napravili. Ljubim ih u čelo.
[deleted] Izgleda da ja ipak necu igrat do pon 🙁 koja je uopce svrha preordera kad mi se ne isporuci na relase date, da nisam vec unaprijed platio otisao bi do prvog ducana i kupio osobno a paket odbio u pon.
[deleted] Flipper jesam, ali ako nije do sada doslo ni nece + jos nema obavijesti da je utovareno u vozilo
pravednik Vama kojima skida cijelu igru. Da li je fizička igra EU verzija? Igrate li na EU PSN accountu? Može biti i UK acc, svejedno.
fensisuperstar preko voipa slušam @Kaiserus a kako igra Elden Ring (sheram) preko steama dok ja igram lost ark i odjednom:"PUŠI KURAC JEBEM TI BOGAAAAA" TO JE TO to je taj souls feeling.
deathwish fensisuperstar nema slađeg zvuka. Kad je buraz igrao ds na ps3 i onda toliko ginuo da je igra spawnala red phantom kosture sa divovskim hackmesserima. Poginuo, pustio kontroler i popušio pol šteke cigareta
voltriz Jel se meni cini ili je parry znacajno laksi u odnosu na DS? Tek sam na pocetku prosao ona dva mini bossa bez velikih problema. Skok udarac se cini razornim. Ne znam, ok je za sad ali nista sto bi me znacajno odusevili. Znam...pljujte me sad
Kikiller Btw poruke koje su na podu su već sad otrovne.Igrači namjerno pišu kontra stvari. Tako je bilo uvijek na početku dok se kasnije stvari okrenu i poruke stvarno imaju smisla.
Miro Ipak nista od igranja, osta san bez tva a ne zelin ovo igrati na starom, jebiga igrati ce se drugi tjedan
Flipper Miro nemoj odustati. Sa svakim novim TV-om postajes sve jaci i ucis nove poteze. Ti doslovno zivis Souls zanr.
Miro chono A naravno Sony je to Flipper A triba san ga odniti samo da vidu pa nazad sa njim dok se ne dogovorimo pa mi reka ovaj na servisu da ga saljem odma u centralni servis jer sve je poslikano sve se znan prije ce se rjesiti