Zero upgrade je moguće poništiti, odnosno kamenje za kovanje bi bilo iznova upotrebljivo.
Zero quest log...da, bilo bi vrijeme i za to, ionako ću guglati što sam propustio, pa ono, dajte...pretty please? Barem u ER2.
Sa ovime se kategorički NE slažem. Itema za upgrade ima i previše tokom igre i možeš ih kupiti kasnije. Ono što bi se moglo napraviti je recimo prebaciti progress sa jednog itema na drugi, a da pritom izgubiš OG item. I naravno imati item koji ti dopušta tako nešto.
A quest log bi bio početak kraja. Na kraju je na tebi hoćeš li guglati ili nećeš. Mislim kaj će ti quest log. Zar nisi čuo da je ovo najlakša fromsoftova igra ikad?
Zero new items inventory....već rečeno, ali fakat bi bilo vrijeme da to stave umjesto da svaki put idem vrtjeti gdje je to na kraju završilo i je li uopće upotrebljivo, kasnije je smor kad se nagomila stotinjak itema
Podržavam ali nema potrebe baš za new items tab. Prvo što bi napravio je kategorizirao iteme. ili ih vidljivo odvojio. a nove iteme bi označio sa točkicom nekom or something u kutu ikone itema. Manje cluttera definitivno.
Zero duplanje bossova/mini bossova kasnije je i dalje bezveze, summoni to donekle kompenziraju, ali...
meni osobno nije problem sa time da je svaki "dupli" skaliran na težinu trenutnog dungeona mape. Npr godskin u caelidu je puno jači od godskina u selu onih baba densera. Ali baš dosta jači. Bilo bi naravno bolje da onaj najjači ima barem treću fazu ili jedan ekstra potez. Ili se jednostavno ponaša agresivnije.
Zero double jump konja je komedija, skočiš s litice, ponovno skočiš pri dnu u zrak gore i svejedno slomiš fakin vrat
Pa double jump je tu prvenstveno da te spasi ako krivo skočiš ili da pređeš veće udaljenosti ili u caelidu kod towera da mozes prolazit prepreke. Killboxovi ili prevelika visina ubija. Mislim da je to samo stvar navike. Kad bi double jump funkcionirao tako da te moze spasit sa velikih visina to bi doslovno ovu igru napravilo u smijuriju. već je sad moguće raditi neke stvari koje developeri nisu htijeli. Mozes otići u pustinju kod Radahna prije nego se radahn festival pokrene. Visina bi te trebala ubiti ali ako skačeš uz zid i dismountaš, GG, reset visine.
Zero Lake of Rot je valjda najgora lokacija u njihovim serijalima ikad, dosad je bilo smisleno dodati poison lake, ne znam zašto im je palo na pamet staviti toxic lake, sva sreća pa lokacija i nije tako velika.
Iskreno bilo bi kul da ima prstenje (za koje se trebaš namučit dobro) da mozes kroz takve prolazit normalnom brzinom a ne da moram koristit isključivo weapon art za kretanje. Mislim specifično mislim na sve, ne samo na taj lake of rot. Lava je isto odurna, ne radi nikakvu štetu ali ono, jebeno spam weapon arta da pokupim sve iteme. U lake of rotu mozes podignuti sve platforme i kretati se praktički bez problema, samo dok podigneš sve treba ti jedno 5 minuta. Isto tako, item za skidanje rota bi trebao barem na par sekundi povećati resistance malo jebenije ako si ga već imao, ako rot ne dolazi od pvpanja, tj enviorment.
Zero ranged combat i dalje pomalo saka
Eh? Ne bih rekao da saka ali nije ni savršen. Neki spellovi su čista sakaona, ali neki su jebeno OP as fuck. Da ne pričamo o Jar Cannonu ili Greatbowovima. Rade abnormalan damage. Srećom pa ih ne mozes koristit dok jašeš 😃
Zero možda je vrijeme za evoluciju kamere?
Tako nešto bi bilo super ali to bi onda trebalo napraviti samo isključivo za velike bosseve a da pritom zbog imerzije ne razjebeš gameplay. Plus pitanje kako bi engine reagirao na tako nešto. U elden ringu sam siguran da bi zbrejkalo boga i oca 😃
No moja lista.
- lantern manualno on/off toglanje, a ne da svaki TP moram palit opet.
- movement ash of war za shortbow koji jednostavno košta dosta FPa da se izbjegne abuse spam tog istog
- dual ash of war za dual wield. Ako netko već koristi npr 2 collosal weapona koji recimo imaju isti skill npr giant hunt da napravi piercing napad sa oba oružja, a buttstomp bi na oba weapona davao veći jump ili puno veći stagger/štetu.
- shield powerstance ili unique koji ima 2 štita kao npr greatsword od radahna
- item koji može duplati oružje. Ako želiš dualwieldati katanu od Malenije npr moraš otići u NG+. item bi napravio identičnu kopiju itema koju ne možeš dropati ili trejdati.
- powerstance spellcasting
- na elden beastu dodat mogućnost jahanja kad elden beast ode u pičku materinu. @Tuhy je to dobro rekao, boss nije težak ali sa time da je zadnji boss i da je torrent partner kojeg koristimo čitavu igru mislim da bi bilo ok barem što se tiče imerzije i priče
- jedan od bosseva dobija spellove koje moze koristit ovisno o tome koje boseve ubijemo tokom priče, mislim da bi bilo u redu da postoji boss koji je jači ako skippamo većinu toga
- pvp treba više mogućnosti, npr specijalna mapa arena kao što su DS1 i DS3 imali, i to SL bracket koji jesi, ako imaš veće weapona da ih smanji na taj limit i isto tako da mozes pvpati protiv nekoga ili sa grupom ljudi čak i nakon što umreš. ono krepaš respawn imaš arenu uđeš zajebavaš se.
- N E T C O D E
eto to sam bacio par stvari koje bi mogli poboljsati dodati
@elder8472
Kakav gospodin 😃 jebo parry jebo sve