Elden Ring
Zavrsio sinoc Ranni questline, ostao jos samo Dragon Adula za ubit u toj regiji, ali moram skuziti na sto je slab, jer je jako imun na magic, a fizicki sam slab.
Otkrio dio mape Altusa i predivno je. Tek sad vidim da sam trebao ranije krociti ovdje, jer je regija slabija od nekih koje sam vec ocistio.
Gremo dalje, gremo dalje
Uredno sam ispušio ukupno jedno 120000 runa na onim jebeni stablima/granama u Deeproot Depths. Znači regija i neprijatelji su pičkin dim, al naravno da me svako malo neka vatra gurne il jednostavno padnem. Prvi rage quit do sada.
Moze li se ubiti preostale sporedne bosseve nakon sto se ubije zadnji boss, a ne ide na NG+?
- Uređivano
chono Može. U biti missable ti je samo ono jedno koplje u glavnom gradu i ona katana za nas nubove (Rivers of Blood) u slučaju da ubiješ Fire Gianta i ganjas sve achive. E da, za Fia quest bi isto trebao pripaziti da obaviš sve po redu kako bi došao do borbe sa Fortissaxom. Makar opet, to je još jedna varijacija na zmaja, pa nije da nešto posebno propuštaš.
To je jedan od onih dijelova "100% ne bih znao da nema interneta".
- Uređivano
Zero E da, za Fia quest bi isto trebao pripaziti da obaviš sve po redu kako bi došao do borbe sa Fortissaxom
Ja nisam nikakav quest za Fiu odradio, jedino je zagrlio na početku igre. Može se protiv Fortissaxa boriti i da ništa ne odradiš u vezi nje. Mislim da joj se mora dati neki item koji se dobije za vrijeme Ranni questa, ali nisam siguran. A to se sve može nakon zadnjeg bossa obaviti.
Jedno jedino što je missable u cijeloj igri je legendary weapon u Leyndellu.
- Uređivano
milicevic87 Ne možeš odraditi borbu sa električnim zmajem bez da joj ne daš item,i treba je zagrliti.I taj quest je itekako missable ako ne odigraš kako treba.Znam jer sam ja u prvome prelasku sve dobro napravio,osim toga šta sam zeznuo sa tim njenim zagrljajem.I onda je nestala u tome području.
densetsu da, nako patcha NPC invadersi te napadnu iako nema vise Bossa tako da mozes pokupiti njihov drop.
master_x ja sam slucajno napravio njen quest. Kada je nestala sjecam se da mi je nesto rekla pa sam ju pokusao potraziti i nasao sam je na tom mjestu.
- Uređivano
deathwish Nakon borbe sa 5-6 njenih summona,na vrhu lokaciji Deeproth Deeps,na koju otiđe nakon Huba.Ako tamo nakon što joj daš onu neku Death runu i ne zagrliš je,nestade nakon respawna i ostade samo za pokupit njene prnje.I nema borbe protiv zmaja.
Još jedanput ponavljam da sam ja tako zeznuo u prvome prelasku,i u NG+ napravio ispravno.
A ti ako si cijelo vrijeme igrao sa debuffom,onda si imao manje HP zbog tog grljenja