Pa da ti nisu umanjili racune zbog preplacenog pickboxa. Aj drzim ti fige da ti ostane sto duze samo da ti ne dode kasnije sve to na naplatu.
Ma nije zbog Pickboxa, to je bilo prije par mjeseci i tad sam svaki puta zvao i oni su tad umanjili račune za tih 38kn. Znači, kad sam išao platiti račun platio bi 38kn manje od iznosa koji piše na računu.

I mene brine da bi to moglo kasnije doći na naplatu 

10 dana kasnije

fatamorgana stiglo na naplatu, za zadnja tri mjeseca dodatnih 900kn... Kao neka greška u sustavu :)

Inače, računi su sad veći nego su bili prije "greške" i iznose preko 500kn. Tko tu koga jebe i šta oni naplaćuju stvarno više nemam pojma...

fatamorgana stiglo na naplatu, za zadnja tri mjeseca dodatnih 900kn... Kao neka greška u sustavu :)

Inače, računi su sad veći nego su bili prije "greške" i iznose preko 500kn. Tko tu koga jebe i šta oni naplaćuju stvarno više nemam pojma...
Ma da bilo mi odmah sumnjivo, nema šanse da oni ostanu zakinuti...

3 mjeseci kasnije

Ima itko Evo Tv, dojmovi?

Ima itko Evo Tv, dojmovi?
Imam ja i nisam baš prezadovoljan, ak imaš LCD TV kvaliteta slike je loša, čak je slika na našim programima (HRT, Nova, RTL) bolja nego na programima Evo-a. Jedino ako imaš stariji CRT televizor, slika će ti biti ok
Ponuda programa bi mogla biti i bolja, da stave još koji filmski program tipa FOX Movies, Cinestar A&T, SciFi, TV1000 ili Universal, ili od dokumentarnih tipa History, ali i ovako je u ta dva multipleksa prenatrpano kanala da bi slika s još više programa bila još lošija.
OK su mi jedino sportski kanali (SK1,2,3, Eurosport 1,2) radi kojih sam i uzeo Evo, al opet kvaliteta slike je loša
tak da ak misliš uzimat, bolje uzmi MaxTV ili kaj drugo, jedino ako ti se gledaju pikseli, onda uzimaj

Eh, možda ću isprobat pa vidjet, cijena je mala s obzirom da nema ugovora i uzeo bih baš zbog tih sportskih programa a MaxTV tek sljedeće godine kad mi istječe ugovor.

7 mjeseci kasnije

da ne otvaram novu temu dali itko koristi
https://www.hrvatskitelekom.hr/televizija/programski-paketi/maxtv/premium-hbo-paket
dali se bas taj hbo  moze aktivirai na ps4

Ovako.
Dobio gratis maxtv to go za mobitel i zanima me da li ikako mogu streamati na tv ili ps4 s android mobitela?

Pa imaš na mobitelu onu "zrcarenje zaslona" ili screen miroring ili tako nešto.
Ako imaš smar tv tj android onda tako možeš.
Dakle na mobitelu fino to stisneš, povežeš sa tv-om i sve što radiš po mobu se vidi na tv-u
Ali to ti je dosta lošije kvalitete. Vjerovatno ne ćeš biti zadovoljan...
Ali probaj :)

Pa možeš preko MHL kabla ako ti uređaji podržavaju.

Da, imam smart tv i obicno streamam sve preko pixel dms aplikacije ali neznam kako streamati max tv to go.
Sta je hml ?
Na mobitelu imam samo mini usb.
I koji mirror je najbolji ako netko zna pa da isprobam.

Mhl kabel s jedne strane hdmi za tv s druge mini usb kao sto je na mobitelu, samo ti uredaji to trebaju podrzavat.

Poslano sa mog E5603 koristeći Tapatalk