Ekipo treba mi pomoc, moj TV ima ,
2x DVB-T/T2/C/S/S2 - (ako vam sta znaci ukoliko mozete pomoci)
Posto mi dosadio max tv, cuo sam da dosta ekipe kupjue kljuceve za otvaranje digitalnih kanala itd, iskreno ne razumijem se u to niti nikad koristio ista od toga.Ono sta znam da moram imati je vanjski tanjur to imam, i te ulaze u tv.
Ako je itko voljan objasniti kako to sve funkcionira ili se bavi time, sta sve moram kupiti itd. bio bi zahvalan.
UPADATE: znaci zanima me svi moguci hbo , cinemax, sve sta ima max tv , doslono svi dokumentarci, filmovi, obavezno da su titlovi, nogomet me ne zanima uopce.
Digitalna TV
Trebao bi jos reciver s LAN prikljuckom. Ima na Njuskalu Dreambox klonova od 250kn pa na dalje. Kljuceve kupis na Njuskalu. Obicno ti prodavac da za probu na tjedan dana kljuc da se uvjeris da sve preko njega radi, a autorizacija i konstantna verifikacija bi se vrsila preko interneta (zato je potreban LAN konektor).
Sto se tice satelitske, trebao bi transpondere montirat na nju. Svaki lovi svoj satelit. Jedan je mozda 50ak kuna. A u svakom kraju imas ljudi koji se bave s tim iz hobija, pa ti to netko dojde zasarafit i usmjerit prema zeljenom satelitu.
Svojedobno sam se bio interesirao oko toga, ali nisam nikad realizirao.
Upravo citam , o ekipi koja prodaje to sa njuskala i znaci na pocetku sve funkcionira kako treba kasnije sve paa u vodu , trzanja slike itd itd, znaci tpa isti taj kljuc ili kako se vec zove koriste puno ljudi sa jednog servera ( mozda sam krivo ja skuzio ) ali uglavnom na njuskalo sve najlosije....
Znaci ja sa svim ti prikljucima i androidom nemogu kupiti neku karticu , ustekat u tv , spojiti na net i u tanjur i da to sve funkcionira i nekome placati hehe
eh usput ako nekome pomogne ukoliko zeli da mu je sve na gotovo i puna kapa skidanja filmova tu je
https://popcorntime.io/
koji se moze instalirati na tv ili stremati preko laptopa/kompa
Jel netko koristi KODI i Android media playere, nisam ni znao da je to tak mocna stvar, od streamanja muvija do live televizije, bas brdo svega po netu...
Ja sam uzeo IPTV listu sa 230 programa i sve radi savršeno na Kodiju i iptv aplikaciji.
5 eura,nema trzanja i sl. sranja!
Dobar je Kodi,stremas drito sa torrenta video i skine ti automatski prijevod.
Quasar ti je odličan addon i staviš pirate bay kao provider!
Sent from my Redmi Note 2 using Xparent Green Tapatalk 2
Da,ja koristim kodi na mobitelu i na laptopu.Odlicna stvar,filmovi u 1080p sve sa titlovima,plus televizija besplatno sa pink kanalima. https://seo-michael.co.uk/tutorial-how-to-install-watch-1080-kodi/ https://www.tvaddons.ag/velocity-kodi/ Skinite i croatia on demand addon na kodiju,ima svega,od nasih kanala sve do XXX haha
Banx koju si listu uzeo i gdje?
Ja sam si nedavno uzeo minix NEO X8-H pa sam poceo eksperimentirati s tim, zbilja ima toliko toga da glava boli, totalno tonu opcija...
Znaci spojio sam minix na telku prek Hdmi-ja a zvuk prek optckog kabela na Av receiver i imam problema sa kasnjenjem zvuka u Kodiju na streamu pogotovo a cak i na filmovima koje prek etherneta streamam sa harda od kompa pa ne kuzim di grijesim...
Eo imate ga na fejsu
https://www.facebook.com/groups/960137460726971/
Ili na e-mail
intvpodrska@hotmail.com
Zatražite testnu listu pa isprobajte
I mene zanima taj iptv. I to samo sport onako... Pomogućnosti strani (engl).
5 € je ništa jbt...
Jel može istovremeno na tv i na pc na istoj mreži
Tražio sam te koji pružaju usluge, ali ništa za sada :(
Dajte malo detalja
Tapatalk/M4 aqua
Samo jedan uređaj u isto vrijeme
Meeeh :( budem probao valjda će na ovih 30-5 mbps raditi dobro?!
Kažem samo mi daj englesku ligu i lp, ne treba full hd, ja zadovoljan i sa onih 576 (?) rezolucijom. Samo da ne šteka svakih 5 minuta.
Budem testirao na LP kada je zagušeno
Tapatalk/M4 aqua
jeste uzeli IPTV listu od tog lika?
štekalo i izbacivalo. Arena 1 šteka u pm, sivi se ekran... A dosta programa ne radi i piše naziv programa a u biti nešto drugo.
Tako da ništa od toga... A i kvaliteta slike (barem kod mene na 102 cm) je loša i to podosta. Gora nego na max tv-u
Hmm,eo meni sve radi bez ikakvih problema!
I liga prvaka na Arenama je bila fluidna
mislio sam pitati neke stvari vezane za iptv ali vidim da je glavni problem stekavanje,a toga sam se od pocetka bojao
Ovako... Ja već dugi niz godina koristim MAX TV i Sportski Paket. Mogu reći da sam skroz zadovoljan ponudom u SP, malo manje kvalitetom slike a to se posebno odnosi na SportKlub. Stvarno prenose masu toga, desetak nogometnih liga (super je što LP i EL idu uvijek na 4 programa), košarku (nekoliko liga), rukomet (Bundesliga, LP...),tenis, vaterpolo, F1, WRC a sad su ubacili i FightChannel, ima toga još. Veliko sranje je što gase EuroSport ali valjda ga budu kompenzirali nekako.
E sad... Zadnja dva mjeseca račun za net, telefon i MAX TV iznosi nešto manje od 200kn dok se prije toga nije spuštao ispod 450kn!!? WTF!? Takodjer su nedavno zvali I kao dugogodisnjem korisniku uključili i neke dodatne programe koji se inače plaćaju + novi HD reciver za koji su tražili nadoplatu i dodatnu mjesečnu naknadu što sam odbio... Pojma nemam šta se dogadja al neću se bunit :)
Kako 200 kn kad je minimalni paket za telefon,net i tv 300 kn??? Plus jos imas sportski paket.
Svinjoglavi hanžeković trlja ruke!
Kako 200 kn kad je minimalni paket za telefon,net i tv 300 kn??? Plus jos imas sportski paket.Nemam pojma... Stvarno ne znam ali neću zvati i bunit se, da se ne bi vratilo na staro
Inače s njima uvijek vodim rat oko visine računa. Nedavno sam imao dramu oko Pickboxa, uzeo ga na mjesec dana i on se naravno produžio automatski... Kad sam to skužio nazvao sam službu i deaktivirao i za par dana poštar donosi rješenje o deaktivaciji. Platio sam ta dva mjeseca bio a najsmiješnije od svega je što su nakon toga računi za Pickbox i dalje stizali na naplatu. Jedva sam se riješio toga. Inače, kad njihovi operateri zovu najbolje ih odjebat u startu i ništa ne dirati po pretplatama.
Pa da ti nisu umanjili racune zbog preplacenog pickboxa. Aj drzim ti fige da ti ostane sto duze samo da ti ne dode kasnije sve to na naplatu.