Igram ja, imam oko 150 sati otkad je igra izašla. Ne znam šta bi rekao, igra mi se, ali objektivno ima svojih problema. Variram od toga da jednu rundu rasturim, a drugu sam očajan. Navodno igra ima skill based matchmaking i onda ako si malo bolji ideš nakon par rundi s boljim igračima pa te oni storpediraju i onda opet ideš s lošijima. Također se priča po internetu da ako si bolji igrač postoji neki protokol koji ti nameće neke hendikepe, a lošijim igračima olakšava igru. Primjer je da je tvoj hitbox veći od nekog lošijeg igrača. On tebe pogodi i ako pogodi malo kraj tebe, a ti njega moraš baš pogoditi. Nisam pobornik teorija urote, ali ovom sam sklon vjerovati. Mislio sam da je do laga ili nešto, ali jedna te ista puška u dvije različite partije se različito ponaša. Jednom melje, drugi put je očajna. Stare mape su išli modificirati i usrali su ih, base game mape su mi osim možda dvije za zaborav. Vrlo mi je teško procijeniti i reći ti nešto pametno, s jedne strane igram igru i to jako puno, a s druge strane već sam dva puta morao namještati joypad jer sam toliko tresnuo s njim u zid da je:
a) ostala udubina u zidu
b) dijelovi joypada su se odvojili
U sad već 12 godina igranja online FPSova koji su mi uvijek prilično dobro išli, nikad nisam imao ovako slab K/D ratio. Nije da je on sve, ali je indikativan. Igra jednostavno zove na kampiranje i "strateško" igranje ako hoćeš biti u plusu. Eto, dosta sam toga napisao, a vjerujem da ti nisam ništa pomogao. 😃