wooddiebone Preload je live na PCu.Dva dana hypea su pred nama.@Raptor -UMeni je CoD bio mrtav do sad.Nakon MW3 nije bilo kvalitetnog nastavka.
Tuhy Prvi CoD nakon Ghosta kojeg ću kupit. Jednostavno me vuče, sve dosad prikazano se čini i više nego dobro, a i treba mi neki FPS za zimske noći. Opet će se Master peglat, al mislim da mi neće bit žao.
raptor-u Ja cekam milost Sancta Donenice. Prednaručio dam fizičko izdanje al zasad ni traga ni glasa od njih i njihovog GLS a
DarkPunisher Znaci zajebi grafu (koja je super btw), zvuk u ovoj igri je nevjerojatan. Gledam upravo video testanja svih oruzja, fantasticno kako zvuce. Sound design je top notch. Jos maaalooo i udaranje na najjace ?
raptor-u @darkpunisherDa, več kad sam igral betu zvuk je bilo ono kaj je 'očito' dobro napracljeno. Vjerovatno su snimali uzivo pa malo smixali za potrebe igre. U videu koji sam ja gledal lik proba svo zasad dostupno oruzje. Čuje se i jeka s okolnih brda i paljba drugih u blizini. Usput se moze vidit recoil kaj je praktično. Ono kaj su mogli napravit je da kad lik več drapa launcherom po tornju je da i taj toranj padne. Il bar dio tornja. Ali ok. Destrrukcija okoline u mp nije bila ni u jednom cod. Nije bilo ni za očekivat u ovom novom. Valjda bude u nekom narednom
chono7 20min gameplaya - PC, 4K@60 - glorioushttps://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=6skHyDi9i2E
Tuhy Objavio/la: @raptor-u Ja cekam milost Sancta Donenice. Prednaručio dam fizičko izdanje al zasad ni traga ni glasa od njih i njihovog GLS aAko si kupio preko weba, danas se kucalo i slalo. Većina web kupaca (uglavnom svi, al uvijek postoji mogućnost da ovima iz Gls-a pukne guma) bi trebala dobit sutra.
raptor-u @tuhyEvo imam obavjest od S. Domenice a i GLS a. Stize od 8 do 11 h. Tuhy ti si dobri duh ovog portala ?
raptor-u Došla je. Uz nju figurica cpt Pricea i narukvica s logom MW. E sad se skida saaamo 25 h. Odu moje tenesice
wooddiebone Price figurica je sve.Dobili smo par komada i u Instaru, al nedovoljno za slat s igrom.Općenito kod nas niko baš ne uzima day one ništa. Bilo je dva-tri preordera za Fifu 20 i to je to.