Bit će ti bolje, ne može odmah. Kad promijeniš životne navike i počneš se bolje osjećati, bolje spavati, bit ćeš sretniji i pitat ćeš se kako si mogao ovako živjeti. No, lako se vratiti na staro ako se opustiš.
Mene od prošlog ljeta boli prepona jer sam mulac igrao nogomet nakon valjda 25 godina (ne valjda nego sigurno, 1994. u 12. mj. u vojsci) i to jedno sat i pol. Nikako da mi se ti ligamenti vrate u normalu jer hodam svaki dan u prosjeku oko 7 km i nakon toga me počne boljeti. Sad sam par dana išao autom na posao i bolje mi je, ali ne želim se opustiti jer se onda ulijenim i tako to. Danas sam vozio bicikl cijelih skoro 8 km i bilo mi je super, nisam namjerno htio više, ne boli me prepona nego samo klasično noge od laganog naprezanja (nekad su me noge bolile svaki dan jer sdam radio 50-tak km prosječno biciklom dnevno, ali osjećaj kad navečer legneš onako potrošen je nezamjenjiv). Uglavnom, trebao bih smanjiti hodanje, bar dok ligament ne ozdravi, ubaciti vježbe za gornji dio tijela i više voziti bajs, to ću i napraviti, kad god budem u prilici. Nesanica, migrene, žgaravica, visoki tlak, depresija, sve se to liječi fizičkom aktivnošću.