DG igra mi je u bulji često pa me dovela i do ove starice. Stara tema koja se u svom naslovu pitala hoće li ili neće to biti dobra ekskluziva za prethodnu Sonyjevu generaciju plejke. Članak je uklonjen sa tog linka i počiva na nekom drugom pa ga se ne može pročitati pa mi preostaje sam naslov koji ionako kaže sve.
Pita se narod jesmo li sigurni u uspijeh igre koji kaže naravno da hoće biti uspješna i pri tom mišljenju su ostali i nakon izlaska i silnih tehničkih nepodopština.
U igru sam se zacopal na prvi pogled i neka riknnem ak to nije istina. A oni silni generatori ocjenjivanja iza kojih stoje novinarčići ala index, 24 sata i sl i uvijek su skeptični i čekaju jen drugog ko će prvi nešto počet pisati pa copy pestaju i samo malo izmjene riječi a možda nisu imali ni šta za reći unaprijed jer nemaju dušu za takve igre.
Bend Sudio sa svojim idejnim kreatorima su vjerovali u igru i možda je jedini bed kaj su je ranije pustili sa lanca u bojazni da se sama ne otrgne pa ode u nepoznatom pravcu.
Šteta po ne znam već koji put to velim što nema dalje.