5 godine kasnije

DG igra mi je u bulji često pa me dovela i do ove starice. Stara tema koja se u svom naslovu pitala hoće li ili neće to biti dobra ekskluziva za prethodnu Sonyjevu generaciju plejke. Članak je uklonjen sa tog linka i počiva na nekom drugom pa ga se ne može pročitati pa mi preostaje sam naslov koji ionako kaže sve.

Pita se narod jesmo li sigurni u uspijeh igre koji kaže naravno da hoće biti uspješna i pri tom mišljenju su ostali i nakon izlaska i silnih tehničkih nepodopština.

U igru sam se zacopal na prvi pogled i neka riknnem ak to nije istina. A oni silni generatori ocjenjivanja iza kojih stoje novinarčići ala index, 24 sata i sl i uvijek su skeptični i čekaju jen drugog ko će prvi nešto počet pisati pa copy pestaju i samo malo izmjene riječi a možda nisu imali ni šta za reći unaprijed jer nemaju dušu za takve igre.

Bend Sudio sa svojim idejnim kreatorima su vjerovali u igru i možda je jedini bed kaj su je ranije pustili sa lanca u bojazni da se sama ne otrgne pa ode u nepoznatom pravcu.

Šteta po ne znam već koji put to velim što nema dalje.

TITANXIS igra izasla u krivo doba, vise nikoga ne zanimaju klasicne ljubavne price i nema vise senzibiliteta za njih. Staru gardu jos moze pogoditi u zicu ovako nesto, kao sto je tebe i mene

chono

Vjerojatno i je u krivo doba izašla ma sigurno. Ja sam više mislio na to da su trebali pričekati i ispeglati ju pa tek onda objavit. Šta oni nemaju svoje testne igrače prije objave jer tako izgleda kao da nemaju. Igra mora bit u prodaji i tek onda vide kakva je igra. Kao navodno teh. razlozi su bili razlog i slaba prodaja a onda kak su ti igrači kojih ima mnogo došli do igre?

A ti što veliš u krivo vrijeme je izašla zbog romantične priče između muža i žene i koga to uopće pod navodno zanima više. Ta priča zanima još puno ljudi na svu sreču većina njih i čitava ta storija je popračena survivalom u otvorenom svijetu koji je predivan. Oregon kao teritorij je jako lijep sa predivnim krajolicima i lijepo su ga dočarali u igri.

I moje je to mišljenje bilo koje mi se nametnulo samo po sebi jer nisam kužio zašto nema nastavka a sve je upučivalo na to da će ga biti i još čitam sretne i narajcane igrače pa onda u čem je kvaka si mislim?!

Dobro je i ovako ispalo. Onaj tko ju je odigrao sigurno nije ostao ravnodušan. Još se uvijek nadam nastavku.

Jučer sam pogledao neki video o igri na YT i već me uhvatila želja da opet idem to igrati ispočetka tj neznam već po koji puta new game + a imao u planu nabaviti neke koje nisam još i tako to.

chono Kod mene nije bilo do toga. Priča i atmosfera mi je bila ok.

Nikako nisam mogao preći preko repetativnosti. To me ubija u igrama.

Hoće li ova igra ikad dostojanstveno umrijeti u svojoj ispodprosječnosti?

weky

Ti kao poglavar rimokatoličke crkve trebao bi se zalagati za život a ne smrt bilo čega.

StarFox_N

Kod mene isto.

Sve u igri je intrigantno kad iskusiš to prvi put, drugi put, ali nakon toga počne nestajat varijacije.

Kad ti svako putovanje bilo gdje bude prekinuto istom zasjedom i još jednim snajperom, a imaš motor koji voziš kroz predivne američke šume i trebao bi se osječat slobodno i sigurno na njemu, onda više nema smisla ni imati motor kao mehaniku nečega za što se brineš nego samo tegliš za sobom i puniš tank.

StarFox_N je, ima Ubisoft elemente koji dosade. Meni je prica top, neke stvari i scene koje vise nema ni u filmovima. Oni koji su odigrali znaju o cemu pisem