Kaj se tiče laptopa, Apple nema konkurenciju.
Zapravo, najbolji konkurentni laptopi su vrtička djeca prema Macbooku.

Touchbar je gimmick.
Daje neke funkcionalnosti, al gubiš kompletan F row tipki.

ikral sto se tice sportske obuce tu sam se nekako zadnje 3-4 godine prebacio s nike-a na adidas doduse do svoje 30 godine sam takvu vrstu obuce nosio najcesce samo za casual aktivnosti dok na traperice gotovo iskljucivo neke ravnije sneakere ali kako sam se sve vise priblizavao 110kg primjecujem da tesko u takvoj obuci mogu prezivjeti cijeli dan tako da sad kombiniram.

salomonke su nepoderive koliko sam vidjao kod prijatelja ali eto iz nekog razloga nikad se nisam odlucio kupiti, a imaju i kul modela, pogotovo mi nije jasno kako ih nikad nisam kupio dok sam zivio u rijeci s obzirom na kolicinu kisnih dana u tom gradu.

Garrus_V vise priblizavao 110kg primjecujem da tesko u takvoj obuci mogu prezivjeti cijeli dan tako da sad kombiniram.

Probaj uloske, stvarno znaju pomoc pogotovo ako hodas npr vise na petama, ja sam znala u starkama nakon cijelog dana na poslu imat takve zuljeve da bi mogli uc u nsfw odjel slika, dok nisam uloske pocela rokat, pogotovo na te ravne tenisice kako kazes.

oxi ma probavao sam i to, ali mi onda tenisice budu dosta uske jer mi je noga onako dosta siroka. nosio sam u nekim hilfiger platnenim i imao sam dojam da mi noga izgleda kao kobasica..

Ima još bolesnika?

Metro Exodus Aurora Edition. Kupljeno prek amazona. Na kraju došla iz USA, oštećena limena kutija, kodovi istekli u veljači 2021. Barem je steelbook u jednom komadu. I trebalo mi je vremena da skužim kak skinuti PS5 update. Da moram prek američkog akaunta.

1 / 3
        Fora mi da su napisali da košta samo 14.99£, što je puno manje od plaćene cifre

Garrus_V Ja sam ih kupio za šumu i to su najbolje cipele koje sam imao.

klinjo E da mi je to sad da imam kaj igrat. Sušno neko razdoblje.

Garrus_V ali kako sam se sve vise priblizavao 110kg primjecujem da tesko u takvoj obuci mogu prezivjeti cijeli dan tako da sad kombiniram.

Nike Air Max 720 ili Vapormax. Jest da im je regularna cijena 1300 do 1500kn, ali nepoderive su i hodanje u njima je kao po oblacima. Jedan period sam imao 116kg I zaista mi stopala nisu patila. Sada sam skoro 20kg lakši i stopala mi još više uživaju. Plus dosta su široki modeli čak i za ljude sa lopatama od stopala.

Icek
            Meni je problem s tim AirMax-icama to što se osjećam užasno nestabilno u njima.

Nekako su previsoke, preuzak potplat i imam osjećaj da ću svaki tren zarolati gležanj. Udobne jesu, ali nemam nikakvog pouzdanja da mogu šetati u njima.

Isto tako, izgledaju mi malo preglomazno i childish, ali to je manje bitno.

Nexus
              Taj wobbly osjećaj je još više izražen u Vapormax modelima. Nebrojeno puta sam se strzao dok se nisam naviknuo. Sada ih ne bi mijenjao ni za šta drugo. Jedino se ne preporuča hodanje po šahti od kanalizacije s njima 🤣

Icek Air Max se može naći na popustu za oko 500. Air možda i malo manje, ali više od 400 sigurno. Imam dvoje pa znam. Nike Zoom (sive skroz plastične) sam kupio u srednjoj za oko 900 i to mi je bio jedan od većih zajeba u životu s obzirom da samo u izlogu izgledaju ok. Ne znam gdje mi je bila pamet tada. Još uvijek ih imam i još uvijek su u dobrom stanju jer ih ne nosim, a prošlo je onak skoro oko 15 godina, lul.

Zero Govorim za Air Max 720, I ovaj novi model za ovu godinu koji su top modeli iz Air Max linije. Takvi sigurno nisu 500kn 😘

Icek S tim da takav popust nikad neće biti za aktualne modele.
                  Ja najčešće uzmem Air Max 90 jer je kod nas najveći izbor upravo njih, a problem mi je naći broj i spektar boja koji mi odgovara a 90 su najšareniji što mi paše.

buz

Mislim da nema baš takvoga...hehehhe

Imaš možda neki savjet kako riješiti smolu na limariji auta?

Hvala unaprijed!

Torla Ima sredstava za otapanje smole, čak i u Sparu, Pevecu i slično. Ako je baš starija i tvrdokorna, onda se može s glinom skinuti. Ima tih setova u specijaliziranim dućanima, to su glina i sredstvo neko koje je jako sklisko. Doduše može se kupiti samo komadić gline, a sredstvo može biti voda + blagi deterdžent. Natopiš glinu i površinu s tim sredstvom da fino klizi (kako se lak ne bi matirao) i trljaš. Skidaju se takva sranja s laka vrlo brzo.