Već nekoliko noći se budim u znoju.

Danas poslije posla otišao u pevex i kupio:

Dosta je bilo patnje…

doctorfreak

Ja danas moran ventilator ici malome kupiti za u sobu

Ne preorderam puno ali uzelo se:

Ninja Gaiden 4

Shinobi

Mafia: Old Country

Gears of War Reloaded

Donkey Kong Bananza

To bu sve roba, tak da nema brige 😃

Buraz se vratio jučer sa poslovnog puta (Brazil, Sao Paolo) i kupio mi je ručno rađenu čašicu od brazilskog kamena nekog, ručno polirano brušeno rezbareno, i donio mi je brazilsku colu (od šećerne trske) i brazilsku guaranu u limenci, a svom nećaku je uzeo nogometni dres brazila i još dve lijepe ultrakvalitetne košuljice sa nekakvim brazilskim dizajnom.

Torgue

Jebem ti sve piva mi se iz usta prolila Ha-Ha-HaHa-Ha-HaHa-Ha-Ha

7 dana kasnije

Nisan ja ko neki tamo @Genesis i @Picek i @DarkPunisher i @Prika koj trose novce uludo ili onaj tamo @Flipper sto kupuje glupe igre.

Ja kupujen ono sto mi triba.

Eto triba mi je produzni kabel u sobi i posa san u ducan kupio ga pa sad u miru mogu koristiti klimu i puniti mobitel

• sanzo

•  
        •  

Miro

Nisu imali neki jeftiniji od 500 eura?

Miro Pa koje su sanse da smo obojica isli kupit produzni kabel???

sanzo Nisu imali neki jeftiniji od 500 eura?

Ma nista

Jos san prosa par ducana i nisan nasa

Genesis Miro Pa koje su sanse da smo obojica isli kupit produzni kabel???

A eto bas se poklopilo🤣🤣🤣

• sanzo

•  
              •  

Miro Ma nista

Jos san prosa par ducana i nisan nasa

A te cijene u Dalmaciji pod sezonom stvarno vise nisu normalne.

Nakon earpadova zamijenio i headband na Cloud Stinger headseatu (stiglo s Temua). Taj dio s odljepljivanjem i stavljanjem zamjene je najgori jer mora sjesti dobro, a nisam stavljao dodatno ljepilo. Nije kao tvornički precizno, ali je funkcionalno i najbitnije nema zasad umjetne kože koja se raspada:

To što svake prijestupne godine koristim headset je isto u drugom planu.🤣

Miro Miro, ja nemam što igrati. 🙁 Igra mi se nešto, ali nemam šta.

Upalim The Division pola sata dnevno i gasi. Šta da igram? 🙁

Flipper

Evo ovako da lagano krenes a da se ne opterecujes previse a usput ce biti zanimljivo i za ženu koja ce sa tobom zaigrati kupi bilo koju Hidden Cat igru imas Rim, Berlin, New York…. Onda opet nesto zarazno a nije komppicirano uzmi Vampire Survivors.

Onda ces uzeti jos jednu laganu Caravan Sandwitch.

Onda ces ici na Ender Magnoliu, Blasphemous 2 i Last Faith.

A do onda ce doci Borderlands 4 i miran si do ostalih hitova

• montoya

•  
                  •  
                  •  
                • Uređivano

Mati je dobila nove sluške za svoj novi Honor 400 Lite:

Soundcore K20i

Zadovoljna je kao nezahtjevan korisnik i s njima, iako su od 20€ i mobom koji je naravno skuplji, ali kupili smo na akciji za 225€. Starom LG-u Q7 iz '18 otišel je i ekran i ispala tipka za buđenje/gašenje.

Čekao sam godinama 60fps patch za RDR2, nikad dočekao…

Sad sam ga uzeo na Steamu pa pičim u 100 fpsa, ko će čekat ove cigane više 😃

Stigao mi zakasnjeli poklon za rodjendan 🙂